Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΛΕΜΕ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ... ΕΙΣΑΣΤΕ 282 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 18 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ...!!!

Τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγης Παναγιώτη Ηλιόπουλου για τις άθλιες μεθοδεύσεις του καθεστώτος και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυ...


Τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγης Παναγιώτη Ηλιόπουλου για τις άθλιες μεθοδεύσεις του καθεστώτος και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

1 σχόλιο

  1. Μία απ τις συνέπειες της εσχάτης προδοσίας , είναι και η απόπειρα ανέγερσης τεμένους στην Ελλάδα..Δικογραφία εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας , 2 χρόνια τώρα και διατυπωμένη από τις 24\11\2011 απ την δικαιοσύνη , ... Ενώ Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και (πολιτικών αλλά και πολιτών) , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
    ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπεύθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
    Σας βεβαιώνω , πως οτιδήποτε σχετικό με την κατοχή της πατρίδος πέσει στην αντίληψή μου το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση , θα επανέλθω να σας το καταθέσω ενόρκως .***https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.