Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ... ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΠΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ...!!!

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ...!!! -----------------------------------


ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ...!!!


-----------------------------------

3 σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε "σημαία" ο τραγουδιάρης που εχθρεύεται την ορθοδοξία μας και έχει γράψει τραγούδι κατώ του στρατού μας (Πίσω απ' την πύλη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pesta XRISOSTOME NOTH,ala giati asxolise me afth thn aderfoula tin ksemalasmenh.afta ta monterna syxamata pou voithoun tin politikh na mas kanh plysh engefalou ala den ta katafernoun panta..pou tha pane na kryftoune ola afta ta syxamata otan erthoun na kyvernisoun ELINES????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άμα βγάλεις τις παρωπίδες θα δεις ότι δεν είναι τραγουδιάρης αλλά κάποιος που έχει τα προσόντα να τραγουδάει τον όποιο πόνο του Έλληνα, δεν εχθρεύεται την ορθοδοξία αλλά τους επαγγελματίες και ανίερους παπάδες, δεν έγραψε ο ίδιος το τραγούδι πίσω απ την πύλη, ο ίδιος το ερμήνευσε και γιατί είναι κατά;;; του στρατού μας;;; είναι ψέμματα ότι, δυστυχώς, μέσα στο στρατό υπάρχουν κάποιοι υπεράνω και παραπάνω που ταλαιπωρούν νεοσύλλεκτους και δυστυχώς καμιά φορά τους οδηγούν και στην αυτοκτονία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.