Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, υιός του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, είναι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέ...


Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, υιός του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, είναι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο ΔΗΚΟ, ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος επικράτησε του Μάριου Κάρογιάν, ο οποίος είχε εκλεγεί στην ηγεσία του ΔΗΚΟ το 2006 διαδεχόμενος τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Η διαφορά μεταξύ των δύο διεκδικητών είναι μικρή και αυτό δημιουργεί συνθήκες διχασμού, αφού οι υποστηρικτές του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Μάριου Κάρογιαν συγκρούστηκαν σκληρά κατά τη προεκλογική περίοδο, χωρίς να αποφύγουν τις προσωπικές επιθέσεις, αλλά και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είχε αντιταχθεί σθεναρά εναντίον της εκλογής του Νίκου Αναστασιάδη στη προεδρία της Δημοκρατίας και τώρα είναι πλέον υποχρεωμένος να διαχειριστεί την συμμετοχή του κόμματος στη κυβέρνηση και συνεπώς τη συνεργασία με τον κ. Αναστασιάδη.

Έχει διαβεβαιώσει πως δεν θα αποσύρει την στήριξη του ΔΗΚΟ στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά όπως έχει τονίσει με νόημα αυτό εξαρτάται κυρίως από τον κ. Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.