Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ!!! ΕΜ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;;;

Mετά την επιτυχία που είχε το περιοδικό «Hot Doc», ο δηµοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης προχωρά, σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης, µε γρήγορου...


Mετά την επιτυχία που είχε το περιοδικό «Hot Doc», ο δηµοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης προχωρά, σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης, µε γρήγορους ρυθµούς στην έκδοση κυριακάτικης εφηµερίδας. Το φύλλο εκτιµάται ότι θα βρίσκεται κρεµασµένο στα περίπτερα περί τα µέσα του ερχόµενου Φεβρουαρίου. Με βάση τις πρώτες κουβέντες που έχουν γίνει, θα έχει τον χαρακτήρα του αποκαλυπτικού περιοδικού που εκδίδει και διευθύνει ο γνωστός δηµοσιογράφος. Πέραν της ύλης, όµως, και µε δεδοµένο ότι θα «πέσει» στον ανταγωνισµό της κυριακάτικης αγοράς, θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι θα συνοδεύεται και από πλούσιες προσφορές προς τους αναγνώστες.

Η «γραµµή» της εφηµερίδας, όπως είναι λογικό, θα έχει κεντροαριστερή κατεύθυνση, στηρίζοντας µε τον δικό της τρόπο τις πολιτικές που φιλοδοξεί να διαχύσει στην ελληνική κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό σε καµία περίπτωση δεν σηµαίνει ότι θα πρόκειται για κοµµατικό έντυπο. Στο ερώτηµα τώρα ποιος στηρίζει επιχειρηµατικά το καθ’ όλα φιλόδοξο εκδοτικό εγχείρηµα του Κ. Βαξεβάνη δεν υπάρχει συγκεκριµένη απάντηση.

Αλλωστε, και ο ίδιος ο δηµοσιογράφος δεν θα ήθελε σε καµία περίπτωση να υπάρξει ταύτιση µε οποιονδήποτε επιχειρηµατία. Πάντως, όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο αναφέρουν ότι η νέα εκδοτική προσπάθεια απολαύει της στήριξης πολύ δυνατών παικτών. Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιµασία του φύλλου, εκτιµάται ότι θα ξεκινήσει µέσα στο επόµενο δεκαήµερο.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.