Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ” ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.   Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο Μοναστηράκι οι ακροαρι...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο Μοναστηράκι οι ακροαριστεροί αλήτες, τα παρακρατικά μιάσματα που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση ελέω κυβερνήσεως και κυρίου Δένδια, ξυλοκόπησαν έναν Κύπριο φαντάρο.

Γιατί στην χώρα της αστικής δημοκρατίας των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το ιδιαίτερο “προνόμιο”, όταν πραγματοποιεί συγκεντρώσεις, ή εκδηλώσεις, στο απέναντι οικοδομικό τετράγωνο, οι ακροαριστεροί εγκληματίες και συμμορίτες που στηρίζονται και καλύπτονται από σκιώδεις κοινοβουλευτικούς προστάτες, να πραγματοποιούν αντισυγκεντρώσεις.

Με αυτό τον τρόπο το άθλιο καθεστώς της ανθελληνικής κυβέρνησης εξυπηρετείται κατά δυο τρόπους. 

Πρώτον παρεμποδίζεται η προσέλευση φίλων και οπαδών και δεύτερον και καλά με τον φόβο δημιουργίας επεισοδίων και καλά ματαιώνεται ή περιορίζεται η εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.