Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ...!!! ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ Η... ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ! Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΑΛΕΑ!!!

Με ανανεωμένη και σέξι διάθεση και έχοντας επιλέξει ένα φλοράλ φόρεμα, που είναι η τελευταία τάση της μόδας, η Δέσποινα Βανδή απαθανατίσ...


Με ανανεωμένη και σέξι διάθεση και έχοντας επιλέξει ένα φλοράλ φόρεμα, που είναι η τελευταία τάση της μόδας, η Δέσποινα Βανδή απαθανατίστηκε να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι. Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τις χριστουγεννιάτικες αγορές της από νωρίς καθώς θέλει να είναι όλα τέλεια για τις πρώτες οικογενειακές γιορτές στο νέο σπίτι στη Βούλα!


Η Δέσποινα άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές πως λατρεύει τα Χριστούγεννα και ανυπομονεί κάθε χρόνο να έρθει αυτή η μέρα για να ζήσει τη μαγεία της. Σε λίγες μέρες θα στολίσει και το ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στην είσοδο του σπιτιού και θα πλημμυρίσει με λαμπάκια τόσο τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.


Αυτά γράφει το tlife.gr... Βλέπετε η Δέσποινα θα πλημμυρίσει με λαμπάκια το σπίτι της γιατί έχει να πληρώσει την ΔΕΗ, σε αντίθεση με χιλιάδες Έλληνες που θα περάσουν Χριστούγεννα με κεριά, παίζοντας και την ζωή του κορώνα γράμματα!!! Τρέξτε κορόιδα να πληρώνετε εκατοντάδες ευρώ για να ακούτε τις Δέσποινες που δε δίνουν τ' αγγέλου τους νερό!!!

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.