Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΘΕΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...!!!

ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ...


ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ...


5 σχόλια

  1. Δεν έχει ήχο το βίντεο παιδια. Αναιβάστε το πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως διαφωνώ ριζικά με αυτές τις "μάγκικες" και κενές περιεχομένου δηλώσεις για την παχυσαρκία του Βενιζέλου. Ο Κασιδιάρης έχει επανειλημμένα αναφερθεί στο πάχος του Βενιζέλου, το έχουμε εξαντλήσει αυτό το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος, ούτε ο Μιχαλολιάκος, ούτε ο Παναγιώταρος είναι αδύνατοι και γυμνασμένοι, όπως επίσης και πάρα πολλοί ψηφοφόροι της Χ.Α. Έχω απαιτήσεις από έναν βουλευτή που εκπροσωπεί 500 χιλιάδες κόσμο. Αν θέλει μπορεί να βρει πολλά τρωτά σημεία του Βενιζέλου και κυρίως της πολιτικής του για να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικά, όχι το πάχος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LIAKO DEN PEZESE AGORI MOU,KAI PROTHIPOURGOS NA KSEVROMISI I PATRIDA MAS .KAI OSO GIA TA SYXAMATA THA VROUN TON DROMO TOU ,EINAI TO MONO SYGOURO.ZHTO H XRYSH AVGH POU THA KATHARISI TOUS STAVLOUS TOY AVGEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΦΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ (Π->Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.