Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ... ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...!!! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΣΚΑΜΠΟ ΑΠΟ ΟΦΕΙΛΕΤΗ... ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ''ΣΦΥΡΙ'' ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ...!!!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Από καρέκλες γραφείου μέχρι σκαμπό βγαίνουν πλέον στο «σφυρί» προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη προς το Δημόσ...


Απίστευτο και όμως ελληνικό! Από καρέκλες γραφείου μέχρι σκαμπό βγαίνουν πλέον στο «σφυρί» προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη προς το Δημόσιο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο κατοίκων από τα Τρίκαλα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν οφειλές ύψους 14.194,70 ευρώ και 124.388,70 ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση το Δημόσιο βγάζει σε πλειστηριασμό ένα ξύλινο σκαμπό, με την τιμή της πρώτης προσφοράς να ορίζεται στα 50 ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το trikalanews.gr όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του, θα πρέπει να καταθέσει το ποσό σε μετρητά ή σε ...εγγυητική επιστολή Τραπέζης.



Την ίδια στιγμή, το Δημόσιο κατάσχεσε από τον άλλο κάτοικο των Τρικάλων μέια καρέκλα γραφείου, μαζί με το γραφείο. Πρώτη τιμής εκκίνησης για το συγκεκριμένο σετ επίπλων είναι τα 150 ευρώ.

iefimerida.gr

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.