Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΣΚΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΗ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ...!!!

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές, μαζί με επιστήμονες, συζήτησαν το ζήτημα της ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών και προσπάθησαν να διερευνήσουν αν...


Οι Αμερικανοί γερουσιαστές, μαζί με επιστήμονες, συζήτησαν το ζήτημα της ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών και προσπάθησαν να διερευνήσουν αν είναι δυνατή ή όχι μια επαφή μαζί τους.

Επισήμως, οι ακροάσεις είχαν την ονομασία «Αστροβιολογία: αναζήτηση στοιχείων βιολογικής ζωής στο Ηλιακό μας σύστημα και πέραν των ορίων του».

Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή των ακροάσεων είχαν οι Ρεπουμπλικανοί, ενώ οι Δημοκράτες με τη σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση για πολιτικούς σκοπούς.

Μοίρασαν μια δήλωση, γραμμένη σε εξαιρετικά δηκτική γλώσσα, στην οποία σημείωναν πως τους Ρεπουμπλικανούς πιο πολύ τους ανησυχούν «οι επισκέπτες από το διάστημα», από τη μεταναστευτική μεταρρύθμιση ή την αύξηση της ελάχιστης αμοιβής στη χώρα.

ΠΗΓΗ: ruvr.ru

2 σχόλια

  1. Δηλαδη βρήκαν ΟΥΦΟ και το πρόβλημά τους ειναι ότι δεν ξέρουν πως να τους μιλήσουν και ψάχνουν τον τρόπο. Ελα μ.... στον τόπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκειμενου να μην κυβερνησει η ΧΑ και τους γαμ..σει μεχρι και εξωγηηνους κο..λους θα γλυψουν οι προδοτες .

    Λες να μας την πεσει κανενα ουφο και γλυτωσουν ??

    (ε τοτε θα ειμαι σιγουρος οτι ο Θεος ειναι εβραιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.