Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΒΓΗΚΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ... ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ Η ΠΑΤΡΑ...

Σοβαρά προβλήματα έφερε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την  Ήπειρο  και την  Πρέβεζα Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αγγίζουν τα  8 μπ...

Σοβαρά προβλήματα έφερε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ήπειρο και την ΠρέβεζαΟι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αγγίζουν τα 8 μποφόρ.
Το κύμα κακοκαιρίας όπως μεταδίδει το mypreveza.gr  φέρνει και πάλι στην επιφάνεια ένα άλυτο πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια στην παραλία της Πρέβεζας και δεν είναι άλλο από τις εικόνες που βλέπετε.
Τα κρηπιδώματα έχουν υποστεί βαριάς μορφής καθίζηση πράγμα που είναι οφθαλμοφανές και όσο παραμένουν άφτιαχτα εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα.
Η παραλία της Πρέβεζας έχει γεμίζει λιμνάζοντα νερά καθιστώντας δύσκολη την διέλευση των περαστικών.
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
Σε πτώσεις δένδρων, αποκολλήσεις πινακίδων και μια σειρά άλλων ανάλογων περιστατικών καλείται να επέμβει τις τελευταίες ώρες η πυροσβεστική υπηρεσία Πατρών που δέχεται αλλεπάλληλες κλήσεις.
Στο μεταξύ, θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στην περιοχή από χθες το βράδυ ενώ-σύμφωνα με το thebest.gr- το πορθμείο Ρίου Αντιρρίου παραμένει κλειστό από – χθες το μεσημέρι.
patra-anemoi-2

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη Στερεά – Εύβοια την Πελοπόννησο, τις Δυτικές Κυκλάδες και τη Θεσσαλία – Σποράδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας.
Οι ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.