Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ...!!!

Παρά το γεγονός πως κλούβες ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τον χώρο και εμποδίζουν την προσέλευση στο χώρο,  χιλιάδες Συναγωνιστές αυτήν την στιγμή απ...

Παρά το γεγονός πως κλούβες ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τον χώρο και εμποδίζουν την προσέλευση στο χώρο, χιλιάδες Συναγωνιστές αυτήν την στιγμή αποδοκιμάζουν δυναμικά το καταρρέον μνημονιακό καθεστώς και τις άθλιες μεθοδεύσεις του.


Η συγκέντρωση έχει πάθος και παλμό, καθώς ο κόσμος βράζει! Χαρακτηριστικό της οργής των συγκεντρωμένων είναι το σύνθημα: "Το ΄21 προδότη Σαμαρά, εσείς θα φυλακίζατε το Γέρο του Μοριά"!

xryshaygh.com

-----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Ένας δημοσιογραφίσκος από τα ξεπουλημένα τσοντοκάναλα ονόματι Βαγγέλης Γκούμας, (παρα)πληροφορούσε τους τηλεθεατές πως είναι μια ολιγάριθμη συγκέντρωση 200 ατόμων περίπου και για του λόγου το αληθές, έδειχνε από αρχίζει η συγκέντρωση (δίπλα στην κλούβα των ΜΑΤ, αλλά ΔΕΝ έδειχνε που τελειώνει, που σβήνει, αλλά σταματούσε η κάμερα να δείχνει λίγο πιο κάτω! Αυτό θα πει ''έντιμη και αντικειμενική δημοσιογραφία''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.