Είναι μόλις 26 ετών. Είναι ένας μάγειρας που κατάφερε να «τρυπώσει» στην κουζίνα του Λευκού Οίκου. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται η προ...
Την πρώτη του επαφή με την κουζίνα είχε στην ηλικία των μόλις 14 ετών, όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα δίπλα στο σεφ Βασίλη Νικολόπουλο, τον οποίο και θεωρεί μέντορά του. Στη συνέχεια φοίτησε στη Σχολή Μαγειρικής ΟΤΕΚ Αναβύσσου για να πάρει πτυχίο μετά από δύο χρόνια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ήδη σε ξενοδοχεία και εστιατόρια της Αθήνας. Είχε την τύχη να δουλεύει δίπλα σε καταξιωμένους σεφ με αστέρια Michelin, όπως με τον Τόμας Κέλερ, στο εστιατόριό του στο Μανχάταν «Per se», με τη Μίνα Νιούμαν στο «Edison Ballroom» και σε πολλά διάσημα ελληνικά εστιατόρια, όπως το «Αύρα» και το «Κελάρι». Αναζητώντας την αυθεντική κουζίνα, προέκυψε η συνραγσία με το εστιατόριο «Eataly» στο οοπί έχει αναλάβει χρέη chef de cuisine. Παράλληλα, επιβλέπει και τα οχτώ εστιατόρια του Μάριο Μπατάλι με 370 άτομα προσωπικό.
Σε ηλικία 18 ετών, παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Να φύγει για τη Νέα Υόρκη. Εκεί, στη ζούγκλα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δούλεψε πολύ σκληρά. Ετσι, το 2012 έρχεται μία απρόσμενη συνεργασία με τον Λευκό Οίκο. «Ολα άρχισαν το Σεπτέμβρη του 2012 όταν γνώρισα τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον. Το ένα έφερε το άλλο και έχω την τιμή πια να μαγειρεύω για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και την οικογένειά του» υποστήριξε στον «Τύπο της Κυριακής».
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.