Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ... Ο 34 ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, προχθες το απόγευμα είχε ληφθεί τηλεφωνική πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε φάρμα στη κτηνοτ...


Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, προχθες το απόγευμα είχε ληφθεί τηλεφωνική πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε φάρμα στη κτηνοτροφική περιοχή Μενοίκου. Το άτομο που έδωσε την πληροφορία ήταν ο ίδιος ο δράστης της πατροκτονίας.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Περιστερώνας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 34χρονο να κρατά μαχαίρι και να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Αφού οι αστυνομικοί τον καθησύχασαν, αυτός έριξε το μαχαίρι στο έδαφος και συνελήφθη, παραμένοντας όμως σε κατάσταση αμόκ και σε σύγχυση.

Εντός του υποστατικού, βρισκόταν τραυματισμένος και αιμόρφυτος ο πατέρας του δράστη, Χριστόδουλος Μελανίδης, 59 χρόνων ο οποίος έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα από το μαχαίρι. Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο αργότερα στις 20:00 περίπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Σήμερα ο δράστης του εγκλήματος δήλωσε στο δικαστήριο ότι έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη του.

Η αστυνομία εξετάζει επισταμένα το οικογενειακό παρελθόν, καθώς αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα να μιλάμε για μια "προβληματική οικογένεια", καθώς και ο δεύτερος γιος φέρεται να είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη και την αστυνομία.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν εν μέρει αδιευκρίνιστα, ενώ οι αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο δράστης επιτέθηκε στον πατέρα του την ώρα που κοιμόταν δεν επιβεβαιώθηκαν. Αντιθέτως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όταν ο 34χρονος πλησίασε το υποστατικό φέρεται να λογομάχησε έντονα με τον πατέρα του.

Οι αρχές πιθανολογούν ότι το κίνητρο του δράστη να είναι καθαρά οικογενειακοί λόγοι.

Ο Μάριος Μελανίτης εμφανίστηκε σήμερα χωρίς δικηγόρο και φανερά καταβεβλημένος παραδέχθηκε την πράξη του, ενώ μετά την εκπνοή του διατάγματος η υπόθεση θα καταχωρήθεί στο δικαστήριο για εκδίκαση. Εντός των ημερών θα υπάρξει και αναπαράσταση στον τόπο του θανατηφόρου περιστατικού.

Το ιστορικό της φρίκης

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ γύρω στις 18:20 στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε η οικογένεια στο Μένοικο, της επαρχίας Λευκωσίας.

Ο γιος και δράστης της πατροκτονίας ήταν σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος μπαινόβγαινε στις Φυλακές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Ο δράστης χρησιμοποίησε ως φονικό όργανο στην διάπραξη του ιδιαίτερα αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς θανάσιμα τον ίδιο του τον πατέρα.newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.