Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ – ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑ 35%

Απάντηση οκτώ σελίδων απέστειλε ο («λενινιστής», κατά δήλωσή του…) υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στην Επιτροπή Οικονομικών του Ε...

Απάντηση οκτώ σελίδων απέστειλε ο («λενινιστής», κατά δήλωσή του…) υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στην Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τον ρόλο της τρόικας στην πατρίδα μας.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που άλλοι πολιτικάντηδες (του «ναι σε όλα») περνάνε «γενεές δεκατέσσερις» την τρόικα και το παίζουν μέχρι και… αντιμνημονιακοί, υποστηρίζοντας ότι μόνο που δεν πλακώνονται στο… ξύλο με τους εκπροσώπους της, ο Στουρνάρας αποκαλύπτει τα εξής σχετικά με την ποιότητα της συνεργασίας κυβέρνησης –Τρόικα: «H συνεργασία μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές αποτελεσματική, χωρίς να έχουν λείψει οι επιμέρους διαφωνίες και οι διαφορετικές προσεγγίσεις σε μια σειρά ζητημάτων που άπτονται του Προγράμματος, όπως είναι λογικό σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης».

Τέλος, αναφορικά με το διαθέσιμο εισόδημα που έχασε ένα μέσο νοικοκυριό όλα αυτά τα χρόνια του Μνημονίου, είπε ότι «μειώθηκε κατά περισσότερο από 35% σε πραγματικούς όρους κατά τη διάρκεια των προγράμματος».

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.