Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΨΨΨΨΨΨΨΨ.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ,,,!!

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ... Τη στιγμή της διαφυγής αντιλήφθηκε η 44χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδι...


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...

Τη στιγμή της διαφυγής αντιλήφθηκε η 44χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής τους τρεις άγνωστους που είχαν διαρρήξει την πόρτα και έφευγαν με ένα αυτοκίνητο, φορτωμένοι με χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

Ευτυχώς για την ίδια, κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από άνδρες της Τροχαίας Νέων Μουδανιών που προσπάθησαν να το σταματήσουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και χώθηκε σε έναν ερημικό δρόμο.

Οι δυο Αλβανοί επιβάτες, ένας 25χρονος και ένας 27χρονος, τράπηκαν σε φυγή πεζή, ενώ ο 23χρονος ομοεθνής τους οδηγός προσπάθησε να κρύψει το αυτοκίνητο. Εντοπίστηκε, όμως, από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ οι αναζητήσεις για τους δυο συνεργούς του συνεχίζονται.

2 σχόλια

  1. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν οι ιδιοι μας δεν βοηθησουμε να απαλαχθει η κοινωνια απο αυτα τα σκουπιδια/αλβανοι τοτε τι να πω....αντε και στην πορτα μας,,,,η ιστορια δεν εδιξε τιποτα διαφορετικο τοσα χρονια που ειναι εδω στην ελλαδα.η αλβανορατσα''..φονους..κλοπες...βιασμοι.,μαυρη εργασια,,.μοισος για τους ελληνες...και ουδε μια αναφορα για τον σεβασμο...στο κρατος που βρισκονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.