Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ: ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ!

Μια σημαντική αποκάλυψη για το «ειδικό καθεστώς» που ίσχυε για τον αρχιτρομοκράτη Ξηρό στις φυλακές του Κορυδαλλού, έκανε χθες το βράδυ...


Μια σημαντική αποκάλυψη για το «ειδικό καθεστώς» που ίσχυε για τον αρχιτρομοκράτη Ξηρό στις φυλακές του Κορυδαλλού, έκανε χθες το βράδυ από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ο αρχιφύλακας Αραβαντινός.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχιφύλακας τόνισε ότι η διεύθυνση γνώριζε για τη διαφορετική μεταχείριση, αναφέροντας ότι «Η διεύθυνση των φυλακών γνώριζε το ειδικό καθεστώς για τον Χριστόδουλο Ξηρό. Υπήρχε ένα άλλο καθεστώς που εξυπηρετούσε επί της διοίκησης, σχετικά με την ελευθερία κινήσεων που είχε εντός φυλακής». 

Επιπλέον, σε ερώτηση για τους λόγους που επιτρεπόταν στον Ξηρό να προαυλίζεται μαζί με τους ληστοτρομοκράτες της Σ.Π.Φ., ενώ ήταν σε άλλη πτέρυγα, ο αρχιφύλακας δήλωσε: «Όταν πήγε στην 5η πτέρυγα, το 2011, δεν υπήρχαν οι Πυρήνες. Η διοίκηση τότε σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να είναι εκεί, που στο ισόγειο ήταν μεταγόμενοι από όλη την Ελλάδα. Και ο ίδιος είχε ζητήσει να πηγαίνει αλλού για να μην έχει συναντήσεις που δεν ήθελε».

Μάλιστα! Η διοίκηση των φυλακών, λοιπόν, εξησφάλιζε αυτό το «ειδικό καθεστώς» για τον Ξηρό. Αλλά, πως; Με δική της πρωτοβουλία διακινδύνευε να υποστεί συνέπειες για χάρη του Ξηρού ή μήπως κατόπιν «άνωθεν» εντολών; Γράφει επ’ αυτού ο Γιωτόπουλος: 

«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη. Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.