Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ” ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΤΟ ΣΥΓΚΡΥΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

MAKELEIO.GR_ Ακούμε πολλά τις τελευταίες ώρες. Και διαβάζουμε άλλα τόσα. Για επαφές “Πυρήνων”-Χριστόδουλου Ξηρού, για συνένωση Μαζιώτη ...


MAKELEIO.GR_ Ακούμε πολλά τις τελευταίες ώρες. Και διαβάζουμε άλλα τόσα. Για επαφές “Πυρήνων”-Χριστόδουλου Ξηρού, για συνένωση Μαζιώτη με Ξηρό, για τριανδρίες μεταξύ “Ξηρού-Μαζιώτη-Παλαιοκώστα” και άλλα πολλά. Μια από τις θεωρίες μπόλικων σεναρίων (πολλά από τα οποία θα μας επιτρέψετε να μην τα θεωρούμε υλοποιήσιμα), αναφέρει ότι μέσα στους πιθανούς στόχους ενός ενδεχόμενου χτυπήματος από το αντάρτικο πόλης(με ή χωρίς τον Ξηρό που ουδείς γνωρίζει την συμμετοχή του σε αυτό αφού δεν υπάρχει καμία επιστολή του ή αναφορά του)θα μπορούσε να είναι ακόμα και ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΚΑ. Το φοβούνται οι αρχές, ειδικά μετά την πολύ “σκοτεινή” υπόθεση της αποστολής επιχρυσωμένων σφαιρών σε δημοσιογράφο του.
Εμείς αναρωτιόμαστε: Ποιο είναι εκείνο το κτίριο που μπορεί να έχουν βάλει στο μάτι οι αντάρτες πόλης; Ποιος είναι εκείνος ο στόχος που εαν πληττόταν η νεο-τρομοκρατία στην Ελλάδα και το ενεργό καταδρομικό επιθετικό τάγμα των “επαναστατών”, θα “διαφημιζόταν” σε όλο το κόσμο, ειδικά σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει την προεδρία της Ε.Ε που όσο πάει γίνεται και πιο μισητή; Μα η Βουλή. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε όσοι ασχολούνται με την αντιμετώπιση των ένοπλων νεο-ταγμάτων. Για φανταστείτε. Το πρόσωπο του Δένδια και του Σαμαρά, εαν γινόταν κάτι τέτοιο. “Το μπουρδέλο η Βουλή”, όπως λέει και ο λαός.
ΣΥΓΚΡΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Σε αναρχοαριστερίστικο ιστότοπο έχει ήδη ανέβει η απειλή. Διαβάστε τη για να καταλάβετε τα κάρβουνα που πατάνε τώρα οι επιτελείς του κυρίου υποψήφιου Δήμαρχου
“Στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια ακόμα δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η οποία εμπεριέχει διάφορες υποθέσεις.
Κάποιοι από εμάς κατηγορούμαστε για την υπόθεση των σπιτιών στο Βόλο και τη Καλλιθέα (Μιχαηλίδης, Ντάλιος, Ρωμανός), για τη συμπλοκή με τα γουρούνια στη Πεύκη (Μιχαηλίδης), ενώ κάποιοι για τις ληστείες της Αγροτικής στο Φιλώτα Φλώρινας (Σαραφούδης, Μιχαηλίδης, Πολίτης, Ντάλιος, Χαρίσης) και της Αγροτικής στο Πυργετό Λάρισας (Σαραφούδης).
Δε θα σχολιάσουμε τίποτα εδώ σχετικά με τις κατηγορίες που μας “βαραίνουν”. Ο καθένας από εμάς έχει κάνει τις δικές του επιλογές και χαράξει τη προσωπική του στρατηγική όσον αφορά τη διαχείρηση της δίκης τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
Το είχαμε γράψει κάποιοι από εμάς και για τη δίκη της υπόθεσης του Βελβεντού και το ξαναλέμε : Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ που μας ενώνει δε θα υπονομεύτει από τους διαχωρισμούς που προκύπτουν της νομικής και πολιτικής διαχείρησης της δικής.
Με ή χωρίς δικηγόρους, ανάληψη ευθύνης ή μη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να κοιτάμε ΜΑΖΙ τον ουρανό πίσω από τα τείχη και να δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα κόντρα στη σαπίλα του εγκλεισμού.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Μιχαηλίδης Γιάννης
Πολίτης Δημήτρης
Σαραφούδης Γρηγόρης
Ντάλιος Αργύρης
Χαρίσης Φοίβος
Ρωμανός Νίκος”

ΥΓ. από ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Εδώ χτύπησαν την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Στη Βουλή θα μασήσουν;
Τέλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.