Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ... ΜΠΑΚΙΝΓΧΑΜ! ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ..

Το ότι κατάφερε ν΄απαθανατίσει ένα φάντασμα, ισχυρίζεται ο Βρετανός επαγγελματίας φωτογράφος Τζουλς Αναν, ο οποίος παραμονή Πρωτοχρονιάς β...

Το ότι κατάφερε ν΄απαθανατίσει ένα φάντασμα, ισχυρίζεται ο Βρετανός επαγγελματίας φωτογράφος Τζουλς Αναν, ο οποίος παραμονή Πρωτοχρονιάς βγήκε να... φωτογραφίσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τράβηξε τις φωτογραφίες, αλλά όταν επέστρεψε σπίτι έμεινε με το στόμα ανοιχτό, μιας και μέσα σ΄αυτές, αντίκρισε μια παράξενη φιγούρα ν΄αγναντεύει τον Τάμεση!

Όπως θα δείτε κι εσείς, στη φωτογραφία απεικονίζεται μια διάφανη φιγούρα ντυμένη με σύγχρονα ρούχα ν΄αγναντεύει το ποτάμι.

Ανάμεσα στους εμπειρογνώμονες που είδαν την φωτογραφία ήταν και ο μεταφυσικός παρατηρητής Λι Ρομπερτς, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Haunted Events UK» ο οποίος πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι απολύτως αληθινή και δεν παραποιήθηκε με λογισμικό επεξεργασίας.

Όσο για τον φωτογράφο; Επιμένει πως «δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν υπήρχε κανείς εκεί όταν έβγαλα την φωτογραφία και δεν την έχω πειράξει».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.