Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ! ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ;

Δεν έχει ξαναγίνει στα χρο­νικά της ελ­ληνικής παι­δείας αυτό! Ο έτερος καταστροφέας της Ελληνικής Παιδείας, μετά την Διαμαντοπούλου κα...


Δεν έχει ξαναγίνει στα χρο­νικά της ελ­ληνικής παι­δείας αυτό! Ο έτερος καταστροφέας της Ελληνικής Παιδείας, μετά την Διαμαντοπούλου και τον Γ.Α.Παπανδρέου, ετοιμάζε­ται να εφαρμό­σει το μέτρο των υποχρεω­τικών χειμερινών διακοπών στα σχολεία, προκειμένου, άκουσον άκουσον: “γονείς και μαθητές να επισκέ­πτονται τα θέρετρα και να ενισχυθεί έτσι ο εσωτερικός τουρισμός”, με­τά από… απαίτηση των επιχει­ρηματιών!  Το υπουργείο Παιδείας προσανατολί­ζεται στην παροχή δύο ημερών διακο­πών που θα είναι κοντά στο τριήμερο της Καθαρός Δευτέρας, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν κατά το δοκούν τα ξε­νοδοχειακά καταλύματα Σε κάθε πε­ρίπτωση, η «λευκή εβδομάδα» αναμέ­νεται να ισχύσει μόνο για τα γυμνά­σια και τα λύκεια και όχι για τα δη­μοτικά σχολεία.
Οι άνθρωποι είναι μακρυά από οτιδήποτε απασχολεί την Ελληνική κοινωνία! Σιγά μην ενδιαφέρονται οι γονείς και οι μαθητές που πεινάνε, που βιώνουν την οικογενειακή κατάθλιψη από την οικονομική κρίση, που τα κρούσματα ενδοσχολικής βίας αυξά­νονται, να πάνε διακοπές για σκι όταν δεν υπάρχουν τα μέσα να βάλουν πιάτο στο τραπέζι! Χιλιάδες γονείς δεν έχουν ούτε ένα ευρώ να δώσουν στα παιδιά τους να ψωνίσουν στα κυλικεία των σχο­λείων, χιλιάδες παιδιά πάνε στο σχο­λειό με τις τριμμένες φόρμες των προηγούμενων χρόνων, χιλιάδες μα­θητές κάνουν ιδιαίτερα στα Κοινω­νικά Φροντιστήρια, χιλιάδες καθη­γητές απολύθηκαν και τα μαθήματα γίνονται με «μπαλώματα» από εκπαι­δευτικούς μέσω ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ! ΌΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!

Το εν λόγω μέτρο που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στα βόρεια ευρωπαϊκά κράτη, ισχύει επειδή η οικονομία των νοικοκυριών το επιτρέπει και η σχολική χρο­νιά τελειώνει στα τέλη σχεδόν του Ιουλίου και όχι αρχές Ιουνίου όπως γίνεται στη χώρα μας! Επίσης δεν χάνεται η μισή χρονιά λόγω αργιών, απεργιών των καθηγητών, καταλήψεων των μαθητών και άλλων παραγόνων.
Προφανώς, αν και δεν είναι Πρωτα­πριλιά, πρόκειται για το πρώτο χει­μερινό ανέκδοτο του 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.