Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ» ΕΙΠΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΜΠΟΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης σχολίασε ο δήμαρχος Γι...


Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης σχολίασε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

«Οι μισοί είναι στη φυλακή και οι άλλοι μισοί θα πάνε εν καιρώ. Αφού είναι ακόμη νόμιμο κόμμα, θα κατεβάσει και υποψηφίους στις εκλογές» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τον αντίπαλό του, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τη Χ.Α., Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο κ. Μπουτάρης είπε: «Τον κύριο δεν τον γνωρίζω και για να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να τον μάθω. Από κει και πέρα, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του».

2 σχόλια

  1. AINTE GAMHSOY RE BUTARI POY EXEIS TO THRASOS PITHIKE NA MILAS...THA SE SUTARUME PROTO KAI KALITERO ESENA....IPALILAKO TOY TZORTZ SOROS...SKATOGERE POYSTROGERE THA SE GAMISUME STIS EKLOGES KAI MESA APO TIN FILAKI....POYSTARA PANE NA KANIS KAMIA PIPA STON TSORTZ SOROS SKATOGERE BOYTARI DEN ISE TIPOTA ALLO PARA ENA PSOFIO KREAS ISE ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα τον μαθεις οταν θα σε πεταει εξω με τις κλωτσιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.