Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΤΑΘΗΣ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΣ: ΞΕΦΤΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! – ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ Τ’ ΑΛΛΗΘΩΡΟ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ!

Γράφει ο Αντίοχος. Λοιπόν, εκτός από τους… απαισιόδοξους υπηρέτες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας, που έχο...


Γράφει ο Αντίοχος.

Λοιπόν, εκτός από τους… απαισιόδοξους υπηρέτες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας, που έχουν γιομίσει τον τόπο και τα βλέπουν όλα… μαύρα, υπάρχουν και οι… υπεραισιόδοξοι, οι οποίοι αφενός μεν πιστεύουν ότι η δυναμική της Χρυσής Αυγής είναι… μικρότερη απ’ αυτήν που καταγράφουν οι καραστημένες δημοσκοπήσεις και αφετέρου ότι η Χρυσή Αυγή θα… σαρωθεί από τη μελλοντική… φιλολαϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιοι είναι αυτοί οι… υπεραισιόδοξοι; Ο εξής ένας: ο σταλινοτσολιάς μπάρμπα-Στάθης, αρθρογράφος σε αστικά ΜΜΕ (τώρα πάει λάου-λάου με τον Χατζηνικολάου…) και «συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων» (όπως τον είχε χαρακτηρίσει προ ετών ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης). Ιδού τα κυριότερα σημεία από πολύ πρόσφατο παραλήρημά του:

«Δεν με πείθουν τα ευρήματα των γκάλοπ για την επιρροή της Χρυσής Αυγής. Όχι μόνον διότι τα γκάλοπ αποκλίνουν στα συμπεράσματα τους για την πραγματικότητα που ερευνούν, όπως η τελευταία στο τέλος αποδεικνύει, αλλά και διότι η απάντηση Χρυσή Αυγή στην ερώτηση τι θα ψηφίσετε είναι για πολλούς μια εύκολη απάντηση, περισσότερο μια δήλωση απειλής… Κι αυτό που συμβαίνει στη Χρυσή Αυγή τώρα που έχει βγει στο φως είναι ηλίου φαεινότερο: ξεφτιλίζεται και ξεφτίζει.

Ο,τι ποσοστό λοιπόν κι αν πάρει στις επόμενες εκλογές αυτό το κόμμα, ή ό,τι θα έχει απομείνει απ’ αυτό, με αυτό ή άλλο όνομα, δεν θα ξέρει τι να το κάνει. Αν πάρει ένα 5% ή 8% ή ακόμα και 10%, δεν θα είναι χρήσιμο στη Ν.Δ., ούτε ως σύμμαχος ούτε ως σκιάχτρο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και το μπλοκ των δυνάμεων που θα υποστηρίξουν μια φιλολαϊκή πολιτική.

Αν δημιουργηθεί φιλολαϊκή αριστερή κυβέρνηση και οι φασίστες τολμήσουν (τόσο δειλοί που είναι, δεν το βλέπω) να βγουν στους δρόμους και να κάνουν φασαρίες, θα «ξεβρακωθούν» μπροστά στα μάτια του λαού και θα συντριβούν απ’ αυτόν τον ίδιο…».

 Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Μπάρμπα-Στάθη, τη νύχτα των εκλογών θα τρίβεις τα μάτια σου με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

2η) Περίπου έναν μήνα αφ’ ότου θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση (είτε με τους πανοκαμμενικούς είτε με την ΝΔ), όλοι εσείς οι… φιλολαϊκοί προοδευτικάριοι που εκτίθεστε υπέρ του, δε θα τολμάτε να πάτε ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο της γειτονιάς σας, χωρίς τη συνοδεία τάγματος πάνοπλων κουκουλοφόρων! Όχι λόγω των «φασιστών» της Χρυσής Αυγής, αλλά υπό το φόβο του εξαθλιωμένου από τη… φιλολαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κοσμάκη, που θα σας ψάχνει για να βγάλει το… άχτι του!

Μπαρμπα-Στάθη, οψόμεθα… Εδώ θα’ σαι, (ΘΑΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;) Γιατί εμείς εδώ θα ’μαστε!

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.