Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ, ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΜ! -ΒΙΝΤΕΟ-

Οι διαρρήκτες που μόλις είχαν “ανοίξει” ένα ψιλικατζίδικο στο Περιστέρι άρχισαν να κινούνται προς το Χαϊδάρι και το Αιγάλεω. Οι άνδρες τ...

Οι διαρρήκτες που μόλις είχαν “ανοίξει” ένα ψιλικατζίδικο στο Περιστέρι άρχισαν να κινούνται προς το Χαϊδάρι και το Αιγάλεω.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τους ακολουθούσαν έχασαν τον έναν από τους δύο δράστες, όμως κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον δεύτερο.
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Εκείνος στο Αιγάλεω, κοντά στα ΤΕΙ, μπήκε σε μια καφετέρια και από εκεί σε μια μονοκατοικία και ταμπουρώθηκε.
Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι τύπου “Τοκάρεφ”. Ευτυχώς το σπίτι στο οποίο βρήκε καταφύγιο ήταν ακατοίκητο και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να πάρει ομήρους.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο Αλβανός, όπως αποδείχθηκε διαρρήκτης δεν είχε διάθεση να παραδοθεί παρά το ότι είχε κυκλωθεί από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και έτσι χρειάστηκε να πάει στον χώρο ομάδα της ΕΚΑΜ.

Μέχρι να καταφέρουν πάντως οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν τον δράστη πέρασε αρκετή ώρα. Το θρίλερ έληξε στις 8.30 το πρωί με τη σύλληψη του ληστή.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός και όπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Δημήτρης Κωστόπουλος, ιδιοκτήτης της καφετέριας από την οποία μπήκε στην μονοκατοικία ο δράστης "πολλοί κάτοικοι βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους για να καταλάβουν τι συμβαίνει ενώ μια γειτόνισσα κατέβηκε στο δρόμο ξυπόλυτη. Ολοι οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν από την αστυνομία, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.