Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος. Όπως είναι γνωστό, η χουντάρα του δικτατορίσκου φον Αντωνάκη όρισε την 18 η  Μαΐου ως ημερομηνία διεξαγωγής του Α΄...

Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, η χουντάρα του δικτατορίσκου φον Αντωνάκη όρισε την 18η Μαΐου ως ημερομηνία διεξαγωγής του Α΄ Γύρου των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών και την 25η Μαΐου του Β΄ Γύρου, μαζί με τις ευρωεκλογές. Δε θέλει πολύ μυαλό για να δούμε την πρόθεση της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης στον ορισμό των ημερομηνιών αυτών. Είναι προφανές, ότι η χουντάρα φοβάται μεγάλο στραπάτσο, ειδικά στις ευρωεκλογές και προσπαθεί να το περιορίσει όσο μπορεί δια της… αποχής. Όχι της συνειδητής αποχής, αλλά της… υποχρεωτικής! Τι θέλω να πω; Την πρώτη Κυριακή, κουτσά-στραβά, πολλοί ετεροδημότες θα πάνε στους τόπους καταγωγής τους από υποχρέωση, για να ψηφίσουν τον συγγενή, τον φίλο, τον γνωστό τους, που θα «κατεβαίνει» στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές. Με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, πόσοι απ’ αυτούς θα ξαναπάνε στα μέρη τους και την επομένη Κυριακή; Σίγουρα ελάχιστοι!

Λες κι έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή τον λόγο του φον τη νύχτα της 25ης Μαΐου: «Η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα του ελληνικού λαού. Μήνυμα που εκφράστηκε με την πρωτοφανή στα εκλογικά χρονικά αποχή. Η πλειοψηφία του λαού απείχε, λοιπόν, από τις εκλογές, γιατί ήθελε να στείλει διπλό μήνυμα. Και προς τα κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά και προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία δεν εμπιστεύθηκε. Εμείς το πήραμε το μήνυμα και συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Να το πάρουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να στηρίξουν την κοινή εθνική προσπάθεια, για να βγούμε από την κρίση». Αυτά, σε γενικές γραμμές, σκοπεύει να πει ο φον Αντωνάκης εκείνη τη νύχτα (αν προλάβει και δεν τον έχουν καταργήσει…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.