Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ "SUPER FAST 11" ΠΟΥ ΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 1500 ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ...

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Κεφαλλονιά μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1R που συγκλόνισε το νησί το μεσημέρι της Κυριακής...

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Κεφαλλονιά μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1R που συγκλόνισε το νησί το μεσημέρι της Κυριακής.

Με τους κατοίκους να ανησυχούν και τους σεισμολόγους να κρατούν επιφυλάξεις σχετικά με την εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας, μηχανολόγοι και ειδικά συνεργεία πραγματοποιούν αυτοψία στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να κάνουν έναν ακριβή απολογισμό της ζημιάς που προκάλεσε ο σεισμός. Την ίδια στιγμή άνθρωποι κάθε ηλικίας έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στους χώρους του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «Super Fast 11», το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» μεταφέρθηκε με ζωντανή σύνδεση στο εσωτερικό του πλοίου, όπου διαμένουν περίπου 1.500 κάτοικοι.









Το πλοίο έχει μετατραπεί σε σπίτι, καθώς ενήλικοι και μικρά παιδιά έχουν στρώσει κουβέρτες στο πάτωμα, έχοντας δίπλα τους τρόφιμα και μπουκάλια με νερό.


Κεφαλλονιά: "Το zougla.gr μέσα στο Super Fast 11"00:52reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading

Παρόμοια είναι η εικόνα που παρουσιάζουν και τα σαλόνια του «Super Fast 11» τα οποία έχουν κατακλυστεί από τους κατοίκους του νησιού, που μετά το χθεσινό σοκ του σεισμού επιζητούν μερικές στιγμές ξεκούρασης και λίγες ώρες ύπνου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.