Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...!!! 7000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ 45 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΞΕΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ...!!!

Και του πουλιού το γάλα… αλλά στα όρθια και με το …αζημίωτο προσέφερε σε ξένη αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Βουλή εν όψει της προεδρί...


Και του πουλιού το γάλα… αλλά στα όρθια και με το …αζημίωτο προσέφερε σε ξένη αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Βουλή εν όψει της προεδρίας η εταιρεία Βασιλόπουλος και Σία που διαχειρίζεται το εστιατόριο και το καφενείο της Βουλής.

Η αποστολή αποτελείτο από 140 τα οποία μετά τις εργασίες το’ριξαν στο φαγοπότι. Και αστακούς να έφαγαν 45 ευρώ το άτομο και μάλιστα στα …όρθια είναι λιγάκι υπερβολικό.

Πάντως ο οικονομικός διαχειριστής της Βουλής καλείται να πληρώσει μαζί με το Φ.Π.Α 6.960,80 ευρώ. Το γεύμα έγινε στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου συνήθως φιλοξενούνται Εκθέσεις και εκδηλώσεις ,αλλά την διαμόρφωσαν ειδικά για την περίσταση.

Φαγητό με φόντο την ιστορία της Ελλάδας αλλά με σύγχρονο Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Πολλά ακούστηκαν φέτος και για την πρωτοχρονιάτικη πίττα η οποία πέρυσι κόστισε γύρω στα 300 ευρώ αλλά το 2014 άγγιξε τα 7000 ευρώ. zougla.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.