Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΟΜΑΔΑ 30 (!!!) ΕΝΟΠΛΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΗΓΑΓΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...!!!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδα οπλοφόρων φέρεται να απήγαγε δύο άτομα. Σύμφ...


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ομάδα οπλοφόρων φέρεται να απήγαγε δύο άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», οι ένοπλοι απήγαγαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα, αγνώστων στοιχείων.

Μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν ότι γύρω στις 22:30 του Σαββάτου, την ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, μια ομάδα 30 με 40 ατόμων πέρασε ανάμεσα στο πλήθος.

Οι άνδρες ήταν μαυροντυμένοι, είχαν καλυμμένα πρόσωπα και κρατούσαν όπλα βαρέως τύπου, πιθανότατα τύπου καλάσνικοφ.

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει έντρομος προς τα γύρω στενά. Οι ένοπλοι έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους, αποχωρώντας. newsbomb.gr

1 σχόλιο

  1. δεν βλέπω να δίνεται έμφαση στο γεγονός από tv. Επιλεγμένα δίνουν έμφαση σε απαγωγές, λες και αυτοί εδώ δεν ήταν άνθρωποι. Και όταν είναι οργανωμένο κ από αρχές, τότε παίρνουν και την εντολή, να ακολουθούν το νόμο της σιωπής τους. Δηλαδή η κοινωνία των πολιτών που το ακουει, το θεωρεί φυσικό, έτσι να περπατάμε στους δρόμους και να έρχονται κάποιοι επειδή τους κάπνισε ή επειδή έχουν εντολές να αρπάζουν ανθρώπους λες και οι άνθρωποι είναι αντικείμενα? Εκτός από συμβεβλημένα μαγαζιά με την αστυνομία για πουλάνε δηλητηριώδη γλυκά, ή άλλα πόσιμα ή φαγώσιμα, και να τους στέλνουν στον Αδη όποιον δεν γουστάρουν, και μετά να τους πηγαίνουν σε νοσοκομείο που και εκεί οι γιατροί έχουν τις δικές τους εντολές για ευθανασίες, ή να ξαποστέλουν όσους τους πηγαίνουν στο νοσοκομείο, ή να στήνονται ατυχήματα, κ πολλές άλλες μεθόδους ακόμα και μέσα στα σπίτια τους ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες, κλπ, τώρα βρήκαν καινούργια μέθοδο να τους κουκουλώνει και να τους αρπάζει? γιατί αστυνομικοί είναι στο κόλπο αυτό και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Και χωρίς στοιχεία, είναι προφανές. Αλλά και στοιχεία να υπάρχουν τα εξαφανίζουν καλά, και προχωράνε. Η κοινωνία που δεν διαμμαρτύρεται για τέτοια και άλλα γεγονότα, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει, οφείλεται και στον ψεκασμό που υφίσταται. Τι να πω, η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.