Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣΤΙΓΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ 4 ΑΝΔΡΕΣ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ... ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ...

Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2014, δείχνει δύο άνδρες που θεωρήθηκαν ύποπτοι για ομοφυλοφιλία να φορούν την πράσινη ...


Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2014, δείχνει δύο άνδρες που θεωρήθηκαν ύποπτοι για ομοφυλοφιλία να φορούν την πράσινη στολή της φυλακής σε Ισλαμικό δικαστήριο, της Πολιτείας Μπάουσι στη Νιγηρίας.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το ισλαμικό δικαστήριο διέταξε την Πέμπτη 6 Μαρτίου, να μαστιγωθούν οι τέσσερις άνδρες μετά την καταδίκη τους για ομοφυλοφιλία.

Οι άνδρες - ηλικίας από 22 έως 28 ετών - θα δεχτούν δεκαπέντε χτυπήματα με το μαστίγιο ο καθένας, μετά τη δίκη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η φρικιαστική απόφαση επέβαλλε εκτός από την ποινή του μαστιγώματος και πρόστιμο 125 δολαρίων στον καθένα.

Ο δικαστικός υπάλληλος Αμπντούλ Μοχάμεντ δήλωσε ότι η υπόθεση ολοκληρώθηκε κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας αφού -όπως υποστήριξε- ένας οργισμένος όχλος επιτέθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης των τεσσάρων ανδρών, ζητώντας τους να εκτελεστούν.

Οι τέσσερις νεαροί είναι ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες που κατηγορούνται από την Επιτροπή της Σαρία της Πολιτείας Μπάουσι για τη δημιουργία μίας λέσχης ομοφυλοφίλων.

Οι ισλαμικές Αρχές καταγγέλλουν μάλιστα πως λέσχη έλαβε 150.000 ευρώ σε δωρεές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μία προσπάθεια στρατολόγησης νέων μελών. defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.