Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ - ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ι-5

Την περασμένη Τρίτη, η οικογένεια του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου μεγάλωσε κατά ένα μέλος, καθώς η σύζυγό του έφερε στον κόσμο...


Την περασμένη Τρίτη, η οικογένεια του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου μεγάλωσε κατά ένα μέλος, καθώς η σύζυγό του έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Σύμφωνα με το eviatop ο γιος του κ.Κεδίκογλου θα πάρει το όνομα του παππού του Άγγελου. Θυμίζουμε ότι η σύζυγος του κ. Συμεών Κεδίκογλου, Ντάρια, είναι Ουκρανέζα και ο ίδιος ο υφυπουργός στον Στρατό δήλωσε Ι-5 για να μήν υπηρετήσει. Ο "Στόχος" θυμίζει τί είχαμε γράψει τον περασμένο Ιούλιο:


Τί έγραψε ο "Στόχος" τον περασμένο Ιούλιο

«Το απεκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, αλλά έπεσε «σύρμα» και το έθαψε όλος ο υπόλοιπος Τύπος: Ο Πασόκος νέος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου (πρώτος εξάδελφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου) απαλλάχθηκε από την στρατιωτική του θητεία, βγαίνοντας Ι-5, αφού επικαλέστηκε ότι έχει… αναιμία! Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το «βύσμα» του «αναιμικού» Συμεών ήταν ο θείος του και μπαμπάς του Σίμου, επί χρόνια υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεδίκογλου!.. Αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τον αστράτευτο Συμεών να χαλάσει τις σχέσεις του με τον θείο του και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εξάδελφό του, για τον οποίον διαδίδει πως έκανε την στρατιωτική του θητεία στο Παρίσι, ενώ δεν έχει πάρει ούτε ένα πτυχίο, παρά τις πολυετείς σπουδές του σε Γαλλία και Ρωσία!..

Το ακόμη φοβερώτερο για τον αστράτευτο υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου είναι άλλο: Λίγο πρίν υφυπουργοποιηθεί, παντρεύτηκε την πανέμορφη Ουκρανέζα Ντάρια σε ένα εκκλησάκι στις Σπέτσες, χωρίς να καλέσει κανέναν συγγενή!.. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Ντρεπόταν για την αλλοδαπή γυναίκα του, ή μισεί τόσο πολύ τα ξαδέλφια του και τους θειούς του που δεν τους κάλεσε ούτε στον γάμο του; Ε, ρε γλέντια… Διαθέτουμε υφυπουργό Παιδείας με Ι-5, λόγω… αναιμίας! Τι πατριωτισμό να διδάξει αυτός ο άνθρωπος στα Ελληνόπουλα και τα Λαθρομεταναστόπουλα που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία; »

4 σχόλια

  1. Και το όνομα Συμεών είναι ύποπτο. Υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτός Εβραίος....τουλάχιστον οι πράξεις του αυτό δείχνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί βγήκε Ι-5; Δεν του έβρισκαν κράνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα υγείας υφίσταται, είναι αρκετά σοβαρό και το γνωρίζουν όλοι στη Βόρεια Εύβοια απ' όπου κατάγεται. Να είστε πιο προσεκτικοί με τέτοια θέματα, όπως η αναιμία και γενικότερα τα ζητήματα υγείας. Έχω άτομο στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Σημειώνω ότι τον Κεδίκογλου ούτε τον συμπαθώ, κάθε άλλο μάλιστα, ούτε τον ψηφίζω βέβαια, αλλά και η καφρίλα έχει τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να σχολιάζουμε την οικογένεια του είναι απαράδεκτο.

    Αλλά σχετικά με την θητεία του, άλλοι με σοβαρότερα προβλήματα υγείας (πχ ο αδερφός μου) και με αναιμία υπηρέτησαν ως Ι4. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.