Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΤΑΑΑΑΑ.... ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ 10 ΟΙ 6 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΜ, ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!

Η διασημότερη προσωπικότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ο Αριστοτέλης, σύμφωνα με την κατάταξη του Tεχνολογικού Iνστιτούτου της ...


Η διασημότερη προσωπικότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ο Αριστοτέλης, σύμφωνα με την κατάταξη του Tεχνολογικού Iνστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), το οποίο συγκέντρωσε και ανέλυσε δεδομένα σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη από το 4.000 π.Χ. έως το 2010.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Pantheon, έγινε η ανάλυση των δεδομένων, που αξίζει να σημειωθεί πως λειτουργεί με την ευθύνη του Media Lab του ΜΙΤ. Στον κατάλογο κυριαρχούν οι Έλληνες -είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται έξι πρόσωπα από την Ελλάδα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Πλάτων και στην τρίτη ο Χριστός.

Με μερικά κλικ στο σάιτ του προγράμματος ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί μέσα στο χρόνο και τη γεωγραφία, μαθαίνοντας, για παράδειγμα, ποιες είναι οι επιδόσεις της Βραζιλίας (κυρίως σε παραγωγή ποδοσφαιριστών) ή της Λευκορωσίας (σε πολιτικούς).

Το Pantheon διαθέτει, επίσης, λίστα με επαγγέλματα: Από επιστήμονες μέχρι πορνοστάρ (στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τζένα Τζέιμσον). Σύμφωνα με το ΜΙΤ, κάποιος θεωρείται διάσημος αν υπάρχει σελίδα της Wikipedia με το όνομά του σε περισσότερες από 25 γλώσσες.

Οι πιο διάσημοι άνθρωποι των τελευταίων 6.000 ετών:
1. Αριστοτέλης
2. Πλάτων
3. Χριστός
4. Σωκράτης
5. Μέγας Αλέξανδρος
6. Λεονάρντο Ντα Βίντσι
7. Κομφούκιος
8. Ιούλιος Καίσαρας
9. Όμηρος
10. Πυθαγόρας

3 σχόλια

  1. Το κορυφαίο είναι ότι το 2009-εκπομπή Μεγάλοι Έλληνες, βγάλαμε τον Αριστοτέλη στην 6η θέση και τον Πλάτων στην 9η, ενώ στην 4η!!!! τον ψευτοεθνάρχη!!! Όταν έχουμε για πρότυπα των Ελλήνων τη ΝΔ πώς να πάει μπροστά η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai pantote oi ksenoi lautreBan tin Ellada kai ton megalhtero politismo ths ghs pou emfanisthke sta agia xwmmata ths...anti8eta merikoi h polloi Ellhnes px kapios tragoudisths Kwstas 8hBaios nomizw eipe oti h Akropoli eine ena swro skata!!!kai surizaioi -anarxikoi ktl lauteBoun tourkikes-moggolikes koltoures h pakistanikes,kai oiktiroun ton politismo ths patridos mas!!!ara oi ksenoi agapoun pio poli tin Ellada apo tous Ellhnes karagkiozhdes kai agrammatous...paramorfwmenous mallon...H ELEU8ERIA DEN AKSIZEI STOUS ELLHNES...
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασαν τον Ιπποκράτη οι μαλακές!!!!!!!!!τον πατερα της ιατρικής!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.