Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...! ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7... ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ...!!!

Σημερα, Σαββατο 15/3/2014, μετα τις 19.00μ.μ. η Τ.Ο. της Χρυσης Αυγης της Λαρισας προσκαλει τους υποστηρικτες της στα γραφεια της. Η συμ...


Σημερα, Σαββατο 15/3/2014, μετα τις 19.00μ.μ. η Τ.Ο. της Χρυσης Αυγης της Λαρισας προσκαλει τους υποστηρικτες της στα γραφεια της. Η συμμετοχη ολων ειναι απαραιτητη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΩΡΑ... ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΙΨΑΣΠΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ... ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ... ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ...;;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...;;;

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ... ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ...!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ"... ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

4 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ!!!ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΨΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΧΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ραβδι και φτυσιμο προδοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλοι πιτσιρικαδες δεν ενεδωσαν απεναντι σε ανακριτες και εχασαν την ελευθερια τους,αλλοι δεν επεσαν απ τις σφαιρες και ρισκαραν την ιδια την ζωη τους και αυτος στην επετειο του 18χρονου Ευαγορα Παλληκαριδη επεσε σπαζοντας ισως και το τακουνι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.