Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΦΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ… ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ).

Βουίζουν από χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ για κάποια μηνύματα που εστάλησαν στο  κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή Ι. Λαγού, και γράφτηκαν...


Βουίζουν από χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ για κάποια μηνύματα που εστάλησαν στο  κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή Ι. Λαγού, και γράφτηκαν μία ή δύο ημέρες μετά το «χτύπημα» στον «ελεύθερο κοινωνικό χώρο» (όπως αποκαλούν οι καθεστωτικοί τη γιάφκα των αναρχοκομμουνιστών) “Συνεργείο” στην Ηλιούπολη. Μας έκανε εντύπωση η αναφορά σε… μάθημα ξένων γλωσσών (αγγλικών) που γινόταν εκείνη την ώρα στον «ελεύθερο κοινωνικό χώρο». Ιδού: 

«Εκεί, στις 10 Ιουλίου του 2013, περισσότεροι από 50 Χρυσαυγίτες χτύπησαν την ώρα που μία 60χρονη καθηγήτρια έκανε μάθημα Αγγλικών σε ανήλικους μετανάστες».

Και τι θυμηθήκαμε; Ότι και σε κάποια άλλη «επίθεση» που δέχτηκε «ελεύθερος κοινωνικός χώρος», το «χτύπημα» έγινε κατά μια διαβολική σύμπτωση την ώρα που γινόταν… μάθημα ξένων γλωσσών (ισπανικών):
«Στις 30 Ιουνίου το αναρχικό στέκι Αντίπνοια, στα Κάτω Πετράλωνα, δέχθηκε οργανωμένη επίθεση από 15-20 παρακρατικούς της χρυσής αυγής. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο χώρο 4 άτομα που έκαναν μαθήματα Ισπανικών».

Τελικά, όπως φαίνεται, οι αναρχοκομμουνιστές έχουν… έφεση στις ξένες γλώσσες. Ή μήπως και στο ψέμα, για δήθεν επιθέσεις που δέχονται (πάντα σε ώρα διδασκαλίας κάποιας ξένης γλώσσας); 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.