Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ... ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...

Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες βράδυ ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών σε χωριό της Λάρισας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην τοποθεσία ...


Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες βράδυ ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών σε χωριό της Λάρισας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην τοποθεσία Νέα Λεύκη του δήμου Κιλελέρ.

Οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες και γάντια, έστησαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ενέδρα σε έναν άντρα, 76 χρόνων, τον οποίο γρονθοκόπησαν την ώρα που αυτός βγήκε στην αυλή του σπιτιού του. Με την απειλή πιστολιού τον υποχρέωσαν να επιστρέψει στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου διαμένει μαζί με την 61 ετών σύζυγό του και την 98χρονη κατάκοιτη μητέρα του. Εκεί, οι άγνωστοι συνέχισαν να τον χτυπούν, όπως και τη σύζυγό του, απαιτώντας να τους παραδώσουν κοσμήματα και χρήματα.

Στη συνέχεια έδεσαν τους ηλικιωμένους στα χέρια με πλαστικά δεματικά και τριχιά, έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και πριν εξαφανιστούν αφαίρεσαν από το λαιμό της 61 ετών γυναίκας ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του.

Τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται, ενώ από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.