Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Μετά από μια σύντομη επίσκεψη σε χωριό της Ηπείρου στο οποίο οι Γερμανοί είχαν εκτελέσει κατοίκους κατά την περίοδο της κατοχής, ο πρόε...


Μετά από μια σύντομη επίσκεψη σε χωριό της Ηπείρου στο οποίο οι Γερμανοί είχαν εκτελέσει κατοίκους κατά την περίοδο της κατοχής, ο πρόεδρος του Ράιχ και ο πρόεδρος του νοτιοανατολικού προτεκτοράτου του Ράιχ, Κάρολος, κατευθύνθηκαν στην εβραϊκή συναγωγή των Ιωαννίνων, όπου τους περίμεναν καμιά 50αριά εκλεκτά μέλη της «περιούσιας» φυλής.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του Ράιχ τους έβγαλε λόγο, στον οποίο -εμμέσως πλην σαφώς- καταφέρθηκε κατά του μοναδικού πολιτικού κόμματος εν Ελλάδι που αντιστέκεται στη νέα γερμανική κατοχή και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να το αντιμετωπίσουν και να το καταπολεμήσουν (προσφέροντας έτσι στήριξη στην υποτελή του χουντάρα των Αθηνών και στις αντιδημοκρατικές της μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής…):«Όπου υπάρχει έδαφος για ακροδεξιά κινήματα, την ξενοφοβία, τον εθνικισμό και το ρατσισμό, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και να τα καταπολεμήσουμε. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, να είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να αποτρέψουμε ξενοφοβικά φαινόμενα. Σας καλώ όλους να δώσουμε μαζί τον αγώνα ενάντια στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό».

(ΥΓ): Όσο κι αν σας καταπολεμούν οι αρχές κατοχής και τα ντόπια ανδρείκελά τους, Έλληνες αντισταθείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.