Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ... ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ...!

Στη Χαριλάου Τρικούπη αλλιώς είχαν φανταστεί τη Συνδιάσκεψη για την Ελιά που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ. Η απόφαση της Πρωτοβουλία...


Στη Χαριλάου Τρικούπη αλλιώς είχαν φανταστεί τη Συνδιάσκεψη για την Ελιά που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ. Η απόφαση της Πρωτοβουλίας των 58 να μη…μετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο δημιούργησε εντυπώσεις κατάρρευσης της προσπάθειας για συσπείρωση δυνάμεων, οι οποίες επιτάθηκαν όταν ανακοινώθηκε επισήμως η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με πρώην υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Χ. Καστανίδης, ο Π. Μπεγλίτης, η Μ. Κοππά και ο Στ. Μανίκας. Μετά ήρθε το Ποτάμι που καταγράφτηκε στην πρώτη δημοσκόπηση που το μέτρησε σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, κάτι που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στη Χ. Τρικούπη και στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Το μεγάλο ζητούμενο (κατά αυτούς) είναι οι Δημοσκοπήσεις… Εκεί που καταποντίζονται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βλέποντας το ΠΟΤΑΜΙ να το ανεβάζουν στα ουράνια εκείνοι που είχαν ωφεληθεί από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ την εποχή της συγκυβέρνησης. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Το βράδυ των εκλογών ευχόμαστε να μην βρείτε ούτε την ψήφο σας. Ακριβώς όπως θα γίνει και για το Ποτάμι, τον Άνεμο και όλα τα παραφερνάλια της Δημ(ι)οκρατίας σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.