Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!.. «ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑ», ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ Γ. ΛΙΑΓΚΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...

Μία συνέντευξη-ποταμό έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στον Γιώργο Λιάγκα, τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Πρωινό». Για τη Χρυσή Αυγή: «Η Χρυσή Α...

Μία συνέντευξη-ποταμό έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στον Γιώργο Λιάγκα, τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Πρωινό».

Για τη Χρυσή Αυγή:
«Η Χρυσή Αυγή είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού, που σχηματίστηκε και οργανώθηκε σαν κόμμα, λέγοντας ότι τώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς θα μπούμε ως λύκοι. Είναι η ιδεολογία τους. Το καλό με αυτήν την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτήν την ένταση και λέει αυτά που λέει και κάνει πιο προφανές αυτό που κρύβει από πίσω. Η ιδεολογία του φασισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει από την ιστορία.»

Για τον Νότη Σφακιανάκη:
«Δεν είναι απόλυτο ότι όλοι οι καλλιτέχνες έχουν τα ίδια κίνητρα. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Δε θέλω να κρίνω τι κάνει ο καθένας, αλλά τα δημόσια πρόσωπα, όταν εκφέρουν λόγο, είναι προς κρίση. Εμείς έχουμε περάσει μια περίοδο καθολικής αποδοχής και δε ξέρουμε πόσο καλό είναι αυτό. Άλλους τους τρελαίνει και άλλους μεγαλώνει τον μύθο τους και φέρνει κοντά του ανθρώπους που δεν του ταιριάζουν. Κάποια στιγμή είναι καλό όλοι μας να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα, με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.»

Για τον Αλέξη Τσίπρα και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική:
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα πρόσωπο καθαρό. Δεν είμαι επαρκής να γίνω πολιτικός, είμαι ανίκανος, διότι δεν έχω υπομονή και δεν αντέχω το στρεβλό.»

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.