Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καβάλα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν πέτρες. Σύμφωνα με την τοπική οργάνωση ...


Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καβάλα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν πέτρες. Σύμφωνα με την τοπική οργάνωση ζωγράφισαν σβάστικες στην είσοδο των γραφείων και έγραψαν αντικομμουνιστικά συνθήματα.

Μετά το περιστατικό η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «Αποθρασύνθηκαν τα φασιστοειδή που φορούν το μανδύα του "πατριώτη" στην Καβάλα και προχώρησαν για μια ακόμα φορά στις γνωστές προκλήσεις τους. Αυτή τη φορά το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα: Με χυδαία αντικομουνιστικά συνθήματα, βγαλμένα από τον υπόνομο του παρακράτους, βεβήλωσαν την είσοδο των γραφείων του ΚΚΕ ενώ δε δίστασαν να πετάξουν και πέτρες. Μάλιστα τα συνόδευσαν και με αγκυλωτούς σταυρούς» και καλεί «τον καβαλιώτικο λαό, με τη στάση και τη δράση του, να απομονώσει τα φασιστοειδή, να μην έχουν τόπο να σταθούν».

Πηγή: seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.