Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ...!

Στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων σε χωριά του Νομού μας, άλλη μία επιτυχημένη δράση ενημέρωσης της Τ.Ο. Ξάνθης, ολοκλη...


Στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών εξορμήσεων σε χωριά του Νομού μας, άλλη μία επιτυχημένη δράση ενημέρωσης της Τ.Ο. Ξάνθης, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου το απόγευμα στα χωριά Τοξόται, Πετροχώρι, Θαλασσιά, Άγιο Αθανάσιο και Όλβιο του Δήμου Τοπείρου.


Κλιμάκιο συναγωνιστών, με επικεφαλής την υποψήφια Aντιπεριφερειάρχη Ξάνθης με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Α.Μ-Θ, συναγωνίστρια  Κρυσταλλίδου  Κόνι, διένειμε μεγάλο όγκο έντυπου υλικού, εφημερίδες ''Εμπρός'' και ''Χρυσή Αυγή'', φυλλάδια με τις θέσεις και την ιδεολογία του Κινήματός μας, καθώς και ενημερωτικά έντυπα αναφορικά με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και τον υπολοίπων πολιτικών κρατουμένων συναγωνιστών μας.  



Η υποδοχή των συμπατριωτών μας ήταν πέρα από κάθε προσδοκώμενο. Δήλωναν όλοι ευθαρσώς, την αμέριστη συμπαράστασή τους στον νόμιμο, ηθικό και δύσκολο πολιτικό μας αγώνα, για κάθαρση, εξυγίανση μα συνάμα για ανάκαμψη και προκοπή του τόπου μας. 



Τονίσαμε σε όλους την αδήριτη κι επιτακτική ανάγκη, να αλλάξει ηγεσία η περιφέρειά μας και  συνάμα να επιτύχουμε το μείζον ποσοστό για την κάθοδο μας στο ευρωκοινοβούλιο, κι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, τους συνιστούσαμε, μόνο με την δική τους ψήφο, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τις ευρωεκλογές, αλλά και με την συμμετοχή τους ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, στις δύο αυτές σημαντικές για την Ελλάδα πολιτικές αναμετρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.