Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ… ΝΕΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

Γράφει ο Αντίοχος. Την Κυριακή, στην επίσημη και στις ανεπίσημες ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύθηκε η «είδηση» – καταγγελία του υπ...


Γράφει ο Αντίοχος.

Την Κυριακή, στην επίσημη και στις ανεπίσημες ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύθηκε η «είδηση» – καταγγελία του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Νίκαιας-Ρέντη, ότι ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστοι πέρασαν… σύριζα από δίπλα του, με προφανή σκοπό να τον τρομοκρατήσουν… Αριθμό από το μηχανάκι, μάρτυρες ή κάποια άλλη απόδειξη, δεν παρέθεσε…

Την Τετάρτη, οι άγνωστοι παρέμειναν άγνωστοι, αλλά… ευρέθη αίφνης η πολιτική τους ταυτότητα, αλλά και το… κίνητρό τους. Ήταν χρυσαυγίτες (φυσικά…), οι οποίοι επιχείρησαν να… δολοφονήσουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και νέο… Λαμπράκη!!! Ιδού η (πιο φρέσκια…) «καταγγελία»:

«Επίθεση κοντά στο σπίτι του από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι δέχθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη Κώστας Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, πρόκειται για ακροδεξιούς που επιχείρησαν να τον χτυπήσουν με το μηχανάκι. Όπως λέει, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται απειλές, ωστόσο τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε επίθεση δίπλα από το σπίτι του, από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι τα οποία επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Το μηχανάκι πέρασε σχεδόν από πάνω του και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, όπως είπε. «Δεν μας τρομάζουν αυτά τα πράγματα, δεν κάνουμε πίσω. Αυτοί προσπαθούν να επικρατήσουν με το φόβο και το τρόμο στις γειτονιές. Εμείς θα βγαίνουμε ανοιχτά με το κόσμο μας για να πούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει» τόνισε.

Όπως λέει, δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Νίκαιας – Ρέντη έχει δεχθεί απειλές από χρυσαυγίτες. Πριν από λίγους μήνες, μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν σταματήσει έξω από το σπίτι του και φώναζαν υβριστικά συνθήματα, όπως είχε καταγγείλει και ο ίδιος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα»
.

Όπως βλέπουμε, ο παρολίγον νέος Λαμπράκης είναι… τακτικός πελάτης της ανακρίτριας (προφανώς της Ι. Κλάπα…) και είχε κάνει κάποιες αόριστες και μη αποδείξιμες καταγγελίες, και πάλι κατά αγνώστων… Λέτε να ξαναπάει αυτές τις μέρες και να καταγγείλει τη… δολοφονική επίθεση εναντίον του; Και μετά να ασκήσουν οι ανακρίτριες συμπληρωματική δίωξη κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής –προφυλακισμένων και μη- διότι ασφαλώς και ήξεραν για την… δολοφονική επίθεση των (αγνώστων) κατά του συριζαίου… Στην εποχή που ζούμε, τίποτα πλέον δεν είναι απίθανο!

(ΥΓ) 1: Μήπως ο παραλίγο… νέος Λαμπράκης βιάστηκε να πει ότι οι χρυσαυγίτες πήγαν να τον πατήσουν με μηχανάκι; Δε θα ήταν προτιμότερο γι’ αυτόν να πει ότι πήγε να τον πατήσει… τρίκυκλο; Για να φέρει στη μνήμη των αριστερών την υπόθεση Λαμπράκη;

(ΥΓ) 2: Και βέβαια, δολοφονικές επιθέσεις δε γίνονται με… μηχανάκια. Διότι η απλή λογική (την οποία τόσο περιφρονούν τα… φυντάνια του ΣΥΡΙΖΑ) λέει ότι αν μηχανάκι πέσει πάνω σε άνθρωπο, θα τσακιστεί ο άνθρωπος αλλά –κατά 99,9%- θα τσακιστούν μαζί του και οι επιβαίνοντες στο μηχανάκι!

1 σχόλιο

  1. τι περιμενετε απο μιασματα της κοινωνιας να πουν???ουτε την στοιχειωδη λογικη δεν εχουν.οσο για το οτι γυρνανε στις γειτονιες ανετα ας πουνε κανενα αλλο ανεκδοτο γιατι παλιωσε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.