Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΜΗΝΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ... ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π για το pentapostagma.gr Η τρομοκρατική οργάνωση  ΙSIS (Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής) εκ...


Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π για το pentapostagma.gr
Η τρομοκρατική οργάνωση  ΙSIS (Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής) εκτέλεσε μαζικά πολίτες στη Β.Συρία.Δεν καθορίζεται ο ακριβής τόπος της εκτέλεσης.Οι ισλαμιστές εκτελεστές -σύμφωνα με τους ίδιους τους Σύριους σχολιαστές που πλέον έχουν γίνει ειδήμονες στην εξακρίβωση των ξένων Μουτζαχεντίν που μιλούν σπαστά αραβικά- είναι   Τσετσένοι. Στο σχετικό βίντεο ανάρτησης ακούγονται και σλάβικες λέξεις ενώ και τα αραβικά που οι απανταχού ισλαμιστές μαθαίνουν ως ιερή γλώσσα, είναι στοιχειώδη.Αυτός που πυροβολεί είναι κατά πάσα πιθανότητα άραβας με βάση τα χαρακτηριστικά αλλά οι εντολείς που επιτηρούν και φέρουν στρατιωτική στολή είναι σαφέστατοι λευκοί και έχουν βόρεια χαρακτηριστικά.
Αφού συνέλαβαν παιδιά,ανήλικους,άνδρες και έναν ηλικιωμένο τους οδήγησαν σ΄ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ.Τα θύματά τους τα είχαν καθηλώσει στα γόνατα και τα είχαν παρατάξει σε σειρές.Πυροβόλησαν τα άτομα εξ επαφής στο κεφάλι.Ο πατέρας ενός 10χρονου παιδιού μάταια επιχείρησε να τους μεταπείσει για να μην δολοφονήσουν το γιο του.
Οι εκτελεστές κατηγόρησαν τους ομήρους ως άπιστους (kafir). Στο 01΄55 του βίντεο ακούγεται να λέει ένας από τους επονομαζόμενους αντάρτες:
-Αυτή είναι η μοίρα όλων εκείνων που βοηθούν τους απίστους για να πολεμούν το Iσλάμ.
Ο ηλικωμένος άνδρας που μάλλον είναι ο παππούς του παιδιού τους εκλιπαρεί να εξαιρέσουν από την εκτέλεση το 10χρονο αγόρι. Το ίδιο και ο πιθανολογούμενος πατέρας του αγοριού:
-Για την αγάπη του Θεού. Άστο να ζήσει.Είναι  νέο παιδί.Είναι αθώο.Δεν είναι καλά -καλά ούτε 10 χρονών.
-Ισλαμιστής: Ναι…. Είναι 10 χρονών και είναι αθώο…..,βέβαια.
-Πατέρας:Για την αγάπη του Θεού.Ορκίζομαι ότι είμαστε όλοι μουσουλμάνοι.
Oύτε αυτή η ύστατη ομολογία δεν θα μεταπείσει τους αδίστακτους κακοποιούς να εφαρμόσουν την προειλλημένη απόφαση της κατατρομοκράτησης του άμαχου πληθυσμού.
Τα θύματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Πηγή: Documents.sy(07/03/14)

1 σχόλιο

  1. Ολοι οι ισλαμιστες πρεπει να αφανιστουν αμεσα αυτο τους αξιζει ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.