Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ «ΕΝΟΙΩΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ»...!!!

Κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική έδωσε σήμερα το πρωί ο τραυματίας από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία τηςΧρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλε...


Κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική έδωσε σήμερα το πρωί ο τραυματίας από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία τηςΧρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αλέξανδρος Γέροντας.

Ο 29χρονος ο οποίος από τον Nοέμβριο του 2013 μέχρι και το Σαββατοκύριακο που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σήμερα το πρωί πήγε στην Αντιτρομοκρατιική Υπηρεσία και έδωσε κατάθεση για το μοιραίο βράδυ της 1ης Νοεμβρίου όπου ο ίδιος τραυματίστηκε από τις σφαίρες των "αγνώστων" ενώ έπεφταν νεκροί, ο Καπελώνης και ο Φουντούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι απλά είδε δυο σκιές και ξαφνικά ένιωσε τη σφαίρα στο κορμί του. Διατήρηε την ψυχραιμία του και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου και λιποθύμησε. Ο 29χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που εκτέλεσε τους δυο φίλους του και τραυμάτισε τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.