Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ... ΕΙΝΑΙ "ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ...!!!

Από το πρωτοσέλιδο του "Στόχου" της 27ης Φεβρουαρίου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ...

Από το πρωτοσέλιδο του "Στόχου" της 27ης Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣΣ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ:

Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά από σωρεία αποκαλύψεων για τη δράση μελών της, που χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική, την οποία ασφαλώς δεν γνώριζα και μάλιστα λυπάμαι γιατί δεν ενήργησα νωρίτερα και δεν διαφοροποίησα τη στάση μου όταν έβλεπα σε ποιους δρόμους οδηγούνται μια πολιτική προσπάθεια που εγώ την πίστεψα ως πατριωτική, αντισυστημική, κοινωνική και κατέληξε να χαρακτηρίζεται από δράσεις και ενέργειες που εγώ, αλλά και πολλοί συναγωνιστές μου καταδικάζουμε απερίφραστα και μετανιώνω που έστω και άθελά μου συνδέθηκα πολιτικά με αυτές.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

Στη σημερινή μου δήλωση θα ήθελα να είχα προβεί νωρίτερα, αλλά δεν το έκανα για λόγους που επιφυλάσσομαι να αναφέρω στο μέλλον. Το αποφάσισα όμως γιατί δεν μου επιτρέπει πλέον η συνείδηση μου να συνδέω τις πατριωτικές και εθνικιστικές μου ιδέες με τέτοιου είδους ενέργειες και πρακτικές...

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ "ΑΡΓΗΣΕ"... ΑΝΑΛΟΓΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΕΜΕ!



ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΩΡΑ... ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΙΨΑΣΠΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ... ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ... ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ...;;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...;;;

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ... ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ...!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ"... ΑΚΟΥΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.