Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ O ΜΑΪΟΣ... ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ – ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Θριάμβευσε και στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στη Γαλλία, το Εθνικό Μέτωπο, κι όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Φλορ...


Θριάμβευσε και στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στη Γαλλία, το Εθνικό Μέτωπο, κι όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό: «Είχε τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του στις δημοτικές εκλογές στη Γαλλία».

Έτσι, το Ε. Μ. επικράτησε σε τουλάχιστον οχτώ μεγάλες πόλεις, μεταξύ τους η Μπεζιέρ (νοτιοδυτική Γαλλία) και η Φρεζύς (νότια) και εξέλεξε περίπου 1.200 δημοτικούς συμβούλους. Τεράστιος αριθμός, αν λάβουμε υπόψη μας ότι συμμετείχε μόνο στις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σε αυτές δε που οι υποψήφιοί του βρέθηκαν στον 2ο γύρο αλλά τελικά έχασαν, αυτό επετεύχθη χάρη στην ενότητα όλων των κατεστημένων δυνάμεων.

Το πολιτικό συμπέρασμα που βγαίνει, ολοκληρωμένο πλέον, από τις γαλλικές δημοτικές εκλογές, είναι ότι το Εθνικό Μέτωπο θα είναι πρώτο κόμμα στις επικείμενες ευρωεκλογές, γεγονός που σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες ανάλογες επιτυχίες των εθνικιστικών κινημάτων ανά την γηραιά ήπειρο, θα φέρει τα πάνω-κάτω στην Ευρώπη!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.