Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ 3 ΚΑΛΥΚΕΣ ΑΠΟ Μ1 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΕΝΘΥΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ! ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ»...!!!

«ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ» Την καταγγελία μας στέλνει από το Αγρίνιο το στέλεχος της ...


«ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ»

Την καταγγελία μας στέλνει από το Αγρίνιο το στέλεχος της Χρυσής α\Αυγής και από τους παλιούς του Εθνικιστικού Κινήματος Λεωνίδας Σταθόπουλος. Διαβάστε:

Δεκα μερες μετα τις προφυλακισεις του Αρχηγου μας και των Συναγωνιστων βουλευτων, ειχα την "τιμη" να επισκευθουν το σπιτι μου επτα (7) ασφαλιτες συνοδευομενοι απο τον απαραιτητο, για τετοια "επισκεψη", εισαγγελικο λειτουργο.

Βεβαια δεν μας ειχαν ενημερωσει για την επισκεψη με αποτελεσμα να μην βρικομαι σπιτι, ουτε κανεις απο την οικογενεια μου. Αυτο ομως δεν σταθηκε εμποδιο, φωναξαν εναν κλειδαρα και με καποιον γειτονα για μαρτυρα, εισηλθαν στο σπιτι. Οταν αργοτερα ρωτησα τον λογο της "επισκεψης" μου ειπαν οτι εγινε ανωνυμη καταγγελια οτι εγω και αλλοι δυο συναγωνιστες, κρυβουμε οπλα και εκρηκτικα.

Μετα απο ερευνα 3 ωρων, κατορθωσαν να ανακαλυψουν τρεις (3) καλυκες απο Μ1 οπου ειχα κρατησει ως ενθυμιο απο τις τρεις βολες που εκανα ως εκπαιδευομενος στρατιωτης. Μαζι με τους καλυκες, πηραν μαζι τους , για αγνωστους λογους, μια συσκευασια χαρτινη απο χειροπεδες. Σημειωστε οτι και χειροπεδες να βρισκανε, δεν ειναι παρανομο να τις κατεχει κανεις!!!

Στη συνεχεια  αφου παρουσιαστικα στην Ασφαλεια, με ενημερωσαν οτι κρατουμαι για να παρουσιαστω την επομενη στον Εισαγγελεα Αγρινιου δια τα περαιτερω...Σην ερωτηση μου, ποιο το παραπτωμα για το οποιο με κατηγορουν, απαντησαν οτι παραβιασα το νομο περι πυρομαχικων. Μα ποιο ειναι το πυρομαχικο ρωτησα, εδω μιλαμε για  "σκασμενους "  καλυκες! Εμπιπτει, μου απαντησαν!!! Στην επομενη ερωτηση μου, αν ειχατε βρει καλυκα βληματος, απ αυτα που τα σκαλιζουν και τα πουλανε στα παζαρια, τι θα μου λεγατε, δεν απαντησαν. Στην επομενη ερωτηση αν οι ιδιοι εχουν τετοια ενθυμια απο το στρατο, απλα χαμογελασαν!

Φιλοξενηθηκα λοιπον μαζι με εναν ακομα συναγωνιστη , στου οποιου το σπιτι βρηκαν χυμα καπνο για προσωπικη χρηση, στα κρατητηρια για να περασουμε το βραδυ και την επομενη μας πηγαν στον εισαγγελεα. Στα 47 μου χρονια και με λευκο ποινικο μητρωο ειχα την Τιμη να μου περασουν χειροπεδες για πρωτη φορα στη ζωη μου, γιατι αγωνιζομαι 30 χρονια για το Κινημα της Χρυσης Αυγης. Τους ευχαριστησα προσωπικα!!! Ο εισαγγελεας ορισε τακτικη δικασιμο και με ελευθερωσαν. Ερευνα εγινε και στο εξοχικο σπιτι της μητερας μου 100 χιλιομετρα μακρυα απο το Αγρινιο, το ιδιο βραδυ, γιατι προφανως οι 3 καλυκες δεν ικανοποιησαν το διωκτικο τους ενστικτο, φυσικα ουδεν ανεβρεθη!!!΅

Εμείς να προσθέσουμε ότι ο Λεωνίδας Σταθόπουλος είναι ο Γραμματέας της ΤΟ Αγρινίου, μέλος της ΚΕ της ΧΑ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας με το συνδυασμό '"Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα"

1 σχόλιο

  1. Ίδια ιστορία αναφέρω κι εγώ για το σπίτι μου (με 2 μωρά και σύζυγο) όπως και στο σπίτι των ηλικιωμένων γονέων μου στο χωριό. Τίποτα το παράνομο εκτός από... βιβλία τα οποία πήραν μαζί τους μαζί με εμένα (!)
    Σταύρος Καρεφυλλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.