Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΜΠΟΪΝΓΚ 777 ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ...!!!

ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ 20 ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ...!!! ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ... STOXOS.GR_  Πρώτα ακούστηκε ένας υπόκωφος θό...


ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ 20 ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ...!!! ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ...

STOXOS.GR_ Πρώτα ακούστηκε ένας υπόκωφος θόρυβος και μετά τα πάντα σείστηκαν λίγο πριν και κατά την διάρκεια της προσγείωσης του 777, που έχει δημιουργήσει ήδη τεράστια στρατιωτική και πολιτική κινητοποίηση στην περιοχή, με Αλεξιπτωτιστές της Β' ΜΑΛ και Καταδρομείς από το Μεγάλο Πεύκο να έχουν αποκλείσει περιμετρικά το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, ενώ ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού από την Πάχη ίπτανται από τον κόλπο της Σαλαμίνας ες το όρος Αιγάλεω και τό όρος Πατέρας αποκλείοντας την προσέγγιση οποιουδήποτε πτητικού μέσου.

Από την αμερικανική βάση του Αβιάνο στην Ιταλία έχουν ήδη απογειωθεί και καταυθάνουν βοηθητικές μονάδες που θα συνδράμουν στην εγκατάσταση του επιστημονικού προσωπικού από όλο τον κόσμο που βρίσκεται ήδη σε πλήρη κινητοποίηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του stoxos.gr από Αξιωματικούς της Αεροπορίας που βρίσκονταν στο σημείο το αεροπλάνο προσγειώθηκε αντεστραμένο (το δεξί αριστερό και το αριστερό δεξί, ακόμη και τα γράμματα και οι αριθμοί του ήταν ανάποδα) ενώ πλήρωμα και προσωπικό φαίνονται γερασμένοι δύο με τρεις δεκαετίες. Νεώτερα σε λίγο αν και ένας παράδοξος ηλεκτρομαγνητικός παλμός που σημειώθηκε κατά την προσγείωση και διαρκεί ακόμη δυσχαιρένει κάθε μορφής επικοινωνίας με το σημείο. 

Η Αθηνών - Κορίνθου είναι κλειστή από την ώρα του γεγονότος και τα αυτοκίνητα που θέλουν να κατυεθυνούν προς Κόρινθο από την Αθήνα εκτρέπονται στον Πειραιά από εκεί περνάνε με φερυ μποτ στην Σαλαμίνα κι από τη Φναερωμένη ξανά με φέρυ μποτ απέναντι στο Πέραμα Μεγάρων. Αυτοί πού έροχνται από Κόρινθο προς Αθήνα σταματάνε στους Αγίους Θεοδώρους και παίρνουν τον Προαστικό που έχει δρομολογήσει για την περίπτωση έκτακτα δρομολόγια. Μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία... 

3 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.