Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Έχουν ανασκουμπωθεί οι «εξαίρετες» δικαστικοί λειτουργοί κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου και ανακρίνουν, π...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Έχουν ανασκουμπωθεί οι «εξαίρετες» δικαστικοί λειτουργοί κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου και ανακρίνουν, προφυλακίζουν και κατονομάζουν σε ανακρινόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής ονόματα στελεχών του Κινήματος, προκειμένου να τους κάνουν να ομολογήσουν ότι αυτοί τους «διέταξαν» («εγκληματική» οργάνωση με τα όλα της, βλέπεις !!!!!!!!!!)  να διαπράξουν τις «βαριές» και «πρωτοφανείς» για την πολιτική ζωή της Χώρας «κακουργηματικές» τους πράξεις.  

Έτσι λοιπόν προφυλακίστηκε ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης στην Ιεράπετρα Κρήτης ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση μελών εις βάρος Πακιστανών εργατών σε ελαιουργείο της περιοχής, όπως ακριβώς «προφυλακίστηκε» το 1991 και ο τότε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ όταν το μέλος της Καλαμπόκας, όχι απλά επιτέθηκε, αλλά δολοφόνησε τον καθηγητή Τεμπονέρα, ή ο κύριος Κεφαλογιάννης όταν ο αστυνομικός του φρουρός όχι απλά επιτέθηκε, αλλά δολοφόνησε οπαδό του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης, ή όπως ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου «προφυλακίστηκε», όταν αποδείχθηκε το 1987 ότι εγκέφαλος της συμμορίας δολοφόνων ηλικιωμένων ανθρώπων, ήταν ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαδόπουλος.
Επίσης εκκρεμούν και οι απολογίες τεσσάρων μελών της Χρυσής Αυγής  για την επίθεση στον «κοινωνικό» χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον περασμένο Ιούλιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι στην πραγματικότητα ο αποκαλούμενος κοινωνικός χώρος, σας παραθέτουμε αυτούσια την προβολή και τον χαιρετισμό για την δημιουργία του «Συνεργείου», μέσω του Indymedia του παράνομου ιστότοπου του ακροαριστερού, τρομοκρατικού χώρου που εκπέμπει από το Πολυτεχνείο, προτρέποντας τις ακροαριστερές συμμορίες να ισοπεδώσουν και να κάψουν σε κάθε συλλαλητήριο την Αθήνα και πανηγυρίζει για κάθε δολοφονημένο από ακροαριστερό τρομοκράτη, ή εγκληματία λαθρομετανάστη. Λένε λοιπόν οι «λεβέντες» του Indymedia, «η δημιουργία του Ελεύθερου κοινωνικού χώρου Ηλιούπολης Συνεργείο αποτελεί  πρόταση για την δημιουργία ενός Δημόσιου, Κοινωνικού τόπου συνάντησης για ανθρώπους που θέλουν να διαμορφώσουν και να συμμετάσχουν σε εναλλακτικές, ελεύθερες μορφές κοινωνικής ζωής και πολιτικής δράσης. Στο Συνεργείο φιλοδοξούμε να «στεγάσουμε» ένα κίνημα πολιτικής αντίστασης αλλά και έναν χώρο δημιουργίας και θετικής διαμόρφωσης διαφορετικών όρων της καθημερινής ζωής στην πόλη μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.