Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΝΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥ... Η σύλληψη του κατά τα άλλα διάσημου σεξολόγου – ανδρολόγου του Κολωνακίου έχ...


ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥ...

Η σύλληψη του κατά τα άλλα διάσημου σεξολόγου – ανδρολόγου του Κολωνακίου έχει προκαλέσει σάλο…

Γιατρός με ειδικότητα σεξολόγου-ανδρολόγου στο Κολωνάκι, πιάστηκε στο Αγρίνιο για απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα με είδη καπνού με συνεργό του Αλβανό. Ο 67χρονος γιατρός εδώ και 15 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ο 67χρονος συνελήφθη χθες (30-03-2014) καθώς στις 02:30 τα ξημερώματα περίμενε σε αυτοκίνητο τον Αλβανό επίδοξο διαρρήκτη λίγα μέτρα από το κατάστημα. Στο όχημα μάλιστα βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ο γιατρός οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου φέρεται να ομολόγησε.

Σύμφωνα με το epirusgate, η πρώτη υπόθεση που τον έκανε γνωστό ήταν η απαγωγή μιας κοπέλας από την Αλβανία που ο ανδρολόγος πίστευε πως κουβαλούσε μαζί της ένα βιολί Στραντιβάριους. makeleio.gr

1 σχόλιο

  1. Μαλλον λέτε για τον άνθρωπο που το μικρό του όνομα είναι Χρήστος. Μεγάλο λαμόγιο. Για όσους δεν γνωρίζουν έχει κάνει και φυλακή και στο Ελλαδιστάν του επέτρεψαν ξανά να ασκήσει ένα επάγγελμα που δεν αναγνωρίζεται ως ειδικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.