Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!! ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεβλίτ που παραδοσιακά οργανώνεται από τον κόσμο του χωριού Δοκός Στο μεβλίτ που οργανώ...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεβλίτ που παραδοσιακά οργανώνεται από τον κόσμο του χωριού Δοκός
Στο μεβλίτ που οργανώθηκε από τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, μετείχαν ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο υποπρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οφούκ Γκιοζαϊντίν, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Γιώργος Παυλίδης και Άρης Γιαννακίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αρριανών Ιμπράημ Σερίφ, Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, Ριντβάν Αχμέτ και Χασάν Κασίφ και χιλιάδες κόσμου.
Μετά από το μεβλίτ που έγινε στο τζαμί έγιναν ομιλίες σχετικά με την σημασία της μέρας. Η εκδήλωση περατώθηκε με την φιλοξενία των καλεσμένων στα σπίτια του κόσμου του χωριού.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 13/4/2014

Σχ : Οι Έλληνες υποψήφιοι περιφερειάρχες παραβρέθηκαν λέει στην τελετή που οργάνωσε ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ Κομοτηνής. Και μετά λέμε η Αθήνα αδιαφορεί κ.λ.π. για την Θράκη… ¨, ή πως εμείς εδώ ¨φυλάμε Θερμοπύλες¨ και άλλα τέτοια φαιδρά… Οι κ. Παυλιδης και Γιαννακίδης στηρίζονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα….Στο κέντρο της παραπάνω φωτογραφίας βλέπουμε τον κύριο Παυλίδη.
Μια λεπτομέρεια ακόμη. Ο κύριος που είναι δεξιά από τον κύριο Παυλίδη με την γραβάτα ποιός είναι άραγε; Είναι ο παραπάνω κύριος όπως ανακοινώθηκε από τον κύριο Παυλίδη. Είναι επίσης ο ίδιος που εικονίζεται στη κάτωθι φωτογραφία στην τελετή μνήμης των 40 πρώτων Οθωμανών που οργανώνεται ετησίως από το προξενείο τα τελευταία χρόνια στο χωριό Χλόη του Ν. Ροδόπης.


Τι είχε πει εκεί ο κύριος αυτός; Παραθέτουμε δημοσίευμα του proxeneio-stop.org:

Ανέφερε πως έκανε και ο ίδιος ιστορικές έρευνες (!), είπε πως οι Πομάκοι αρχικά μιλούσαν τουρκικά, αλλά μετά επειδή ήταν αθώος κόσμος, η γλώσσα τους μπερδεύτηκε και έτσι έγιναν τα πομάκικα! Ανέφερε μάλιστα πως ο όρος Πομάκος δόθηκε επειδή κατά την περίοδο ίδρυσης του οθωμανικού κράτους βοήθησαν πολύ τους Οθωμανούς (σ.σ. τόσο γελοία είναι βέβαια όλα αυτά, που αξίζει να αναφέρουμε πως στο άκουσμά τους γέλασε ακόμη και το -πομάκικο – ακροατήριο του…αυτοσχέδιου ιστοριοδίφη)! Η ομιλία έκλεισε με ύμνους στη γενναιότητα των κατοίκων της περιοχής και στην ίδρυση της πρώτης – όπως είπε – τουρκικής δημοκρατίας, της δημοκρατίας του 1913, που ιδρύθηκε στο επίσης πομάκικο χωριό Οργάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.