Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ! Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΡΕΛΙ...! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ "ΡΕΜΠΕΤΗ" -ΒΙΝΤΕΟ-

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Σε τούτο τον Άγιο τόπο οι λέξεις έχουν χάσει πλέον το νόημά τους. Έτσι, βαφτίζουμε με ευκολία “θύμα” τον θύτη, “κα...

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Σε τούτο τον Άγιο τόπο οι λέξεις έχουν χάσει πλέον το νόημά τους. Έτσι, βαφτίζουμε με ευκολία “θύμα” τον θύτη, “κακόμοιρο” τον εισβολέα. Βοηθούν σε αυτόν τον αποσυντονισμό, τα δελτία ειδήσεων, οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες, η αδιαφορία μας…
Έτσι, τα κανάλια της διαπλοκής και των συμφερόντων των αφεντάδων - μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, που δεν λένε ούτε λέξη για το πόσοι περνούν καθημερινά τα σύνορά μας, ή πόσοι αυτοκτονούν από τις πολιτικές που ακολουθούν αυτοί που τους στηρίζουν,μιλάνε για την τραγωδία της βύθισης του δουλεμπορικού και τον θάνατο λαθρομεταναστών, που επέλεξαν αυτόν τον εντελώς παράνομο τρόπο για να εισβάλλουν στην Ελλάδα, λες και γιαυτήν την κατάσταση και τους θανάτους, ευθυνόμαστε εσείς κι εγώ.
Ταυτόχρονα, σε μια κρίση ηλιθιότητας και προσβολής προς τον Έλληνα δεσμοφύλακα που χάθηκε άδικα από τον άνανδρο Αλβανό κατάδικο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για δολοφονία Ελλήνων ξανά, γράφονται τραγούδια για τον θάνατο (του φονιά), χαζοχαμογελώντας στις κάμερες για την γελοία ιδέα, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκάλεσε ο “ήρωας – θύμα” – φονιάς σε αθώες οικογένειες.

Ο θάνατος του δολοφόνου (τρεις δολοφονίες συνολικά) Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι έγινε τραγούδι από τον Αγάθωνα Ιακωβίδη που εκπροσώπησε την Ελλάδα και στην Eurovision.
Και κουμουνιστής και συστημικός! Εύγε!
Στους στίχους, που έγραψε ο Δημήτρης Πανούσης όπως και τη μουσική, περιγράφεται ΜΟΝΟ ο ξυλοδαρμός που οδήγησε στο θάνατο του βαρυποινίτη και που η άποψή μας είναι “καλά του έκαναν!”
Τίτλος του “μεγάλου σουξέ-τρείς-χιλιάδε-δίσκοι” «Οι Σωφρονιστές», ενώ το τραγούδι που ερμηνεύει ο γνωστός ρεμπέτης έχει κυκλοφορήσει μόνο στο διαδίκτυο.
Στη φωτό πάνω τον βλέπουμε σε εκδήλωση του ΚΚΕ του οποίου είναι οπαδός, για να μην ξεχνιόμαστε…
Οι γελοίοι στίχοι όπως δημοσιεύονται στο Youtube:
“Μεταφέρθηκε για ασφάλεια σε άλλη φυλακή μα διψούσαν για το αίμα του οι σωφρονιστικοί
Δύο-τρεις ώρες τον χτυπάγανε και νέοι και παλιοί και μετά ετοιμοθάνατο τον σύραν στο κελί
Μπέρδεψαν το ρόλο τους οι «σωφρονιστές» νόμισαν πώς έγιναν οι ίδιοι δικαστές
και αποφασίσανε με ξυλοδαρμό να τον «ξαποστείλουνε» δίχως γυρισμό
Χειροπέδες και πισθάγκωνα να μην αντισταθεί δεκαπέντε ανθρωπάρια του βγάλαν την ψυχή
Κι ούτε ένας τους δεν τόλμησε να το παραδεχτεί σαν σκουλήκια πού κρυφτήκανε βαθιά μέσα στη γη
Κόμπλεξ ατελείωτο οι σωφρονιστικοί βασιλιάδες νιώθουνε μέσ’ στη φυλακή
Και τ’ απωθημένα τους από τη ζωή βγάζουν στους κρατούμενους βράδυ και πρωί”



ethnikismos

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.