Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ ΜΩΡΕ... Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜ@... ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΑΝΚΟΝΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...!!!

Μόνο ο «Φαληρεύς» της «Καθημερινής» (κατά κόσμον Στέφανος Κασιμάτης, πρώην «Πανδώρα» του «Βήματος») τόλμησε να σχολιάσει στο φύλλο της...


Μόνο ο «Φαληρεύς» της «Καθημερινής» (κατά κόσμον Στέφανος Κασιμάτης, πρώην «Πανδώρα» του «Βήματος») τόλμησε να σχολιάσει στο φύλλο της 30ής Απριλίου  2014 την εξωφρενική δήλωση του 92χρονου υποψήφιου ευρωβουλευτή το Σύριζα, Μανώλη Γλέζου, για το πώς θα πηγαίνει στις Βρυξέλλες αν εκλεγεί. Μεταφέρω επί λέξει το δηλητηριώδες σχόλιο του Κασιμάτη για τον εσχατόγερο Γλέζο:«Οπως δήλωσε ο υποψήφιος κ. Γλέζος, σκοπεύει να πηγαίνει με το πλοίο ώς την Ανκόνα της Ιταλίας και από εκεί με αυτοκίνητο μέχρι τις Βρυξέλλες. (Εφόσον δεν χαθεί στον δρόμο, εννοείται...)»!..

Σε τέτοια ύψη γελοιότητος φθάνει η υποκρισία των ηγετών της Ελληνικής Αριστεράς: Ο γεννημένος το 1922 Μανώλης Γλέζος που δεν μπορεί να πάει μόνος του ούτε για χέσιμο γιατί παραντουράει από το γήρας, δηλώνει πως θα πηγαίνει με αυτοκίνητο και με πλοίο στις Βρυξέλλες για να εξοικονομεί χρήματα!..

Μια και ο λόγος για τον εσχατόγερο Μανώλη Γλέζο: Από την Στήλη «Πρίν 49 χρόνια» της «Καθημερινής» της περασμένης Κυριακής, αλιεύσαμε την παρακάτω διδακτική είδηση που δημοσιεύθηκε στις 4 Μαΐου του 1965: «ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ: Βερολίνον, 3.- Εις τον εορτασμόν της 20ής επετείου της 8ης Μαΐου 1945 -ημέρας υπογραφής της παραδόσεως της χιτλερικής Γερμανίας- τον οποίον οργανώνει η Ανατολική Γερμανία, θα παραστή, μεταξύ άλλων αρχηγών Κ.Κ., και ο αρχηγός του ΚΚΕ, Κώστας Κολιγιάννης επί κεφαλής αντιπροσωπείας των εις τας ανατολικάς χώρας διαβιούντων Ελλήνων κομμουνιστών. Σχετικώς εγνώσθη ότι ο προσκληθείς υπό της οργανωτικής επιτροπής του εορτασμού αυτού εις Ανατολικόν Βερολίνον Εμμανουήλ Γλέζος, απήντησεν ότι λόγω των ασχολιών του εις τας Αθήνας, δεν δύναται να παραστή εις τον εορτασμόν»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ο «δημοκράτης» Μανώλης Γλέζος προσεκαλείτο επί δεκαετίες από όλες τις Ηγεσίες των χωρών του Υπαρκτού Σοσιαλισμού για να τιμήσει τις διάφορες Κομμουνιστικές Επετείους. Κι ο ίδιος αυτός άνθρωπος που το 1959 καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για κατασκοπεία της Ελλάδος χάριν της μητερούλας Σοβιετικής Ένωσης, προβάλλεται σήμερα σαν το «Σύμβολο της Δημοκρατίας» ακόμα και από την Νέα Δημοκρατία!.. Και μετά απορούν ορισμένοι γιατί σαρώνει η Χρυσή Αυγή…

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.