Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ!

Προεκλογική επίσκεψη στο Αγρίνιο πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος Πάνος. Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει ανο...


Προεκλογική επίσκεψη στο Αγρίνιο πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος Πάνος. Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση (για ευνόητους λόγους) και περιορίστηκε σε συναντήσεις με επιλεγμένα πρόσωπα και στη συνήθη συνέντευξη τύπου.

Εκεί, λοιπόν, έκανε μεγάλη στροφή προς τα… αριστερά, προφανώς προετοιμαζόμενος να γίνει… συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (ότι απομείνει από το πολιτικό κουφάρι του κόμματός του στις προσεχείς ευρωεκλογές…).

Έτσι, στην αρχή διευκρίνισε πως «Εμείς δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά», προσθέτοντας με νόημα: «στους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρούν μέσα τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που εξορίστηκαν στη Μακρόνησο, στη Γυάρο και στην Ικαρία…».

Πενία (ποσοστών…) τέχνας κατεργάζεται… Προφανώς, ο πρόεδρος Πάνος είδε πως στην πατριωτική παράταξη δεν υπάρχει… ψωμί (λόγω της κυριαρχίας της Χρυσής Αυγής) και ρίχνει αλλού τα δίχτυα του. Μόνο που στην αριστερά Πανούλη έχουνε ήδη μαζευτεί πολλοί μνηστήρες και γίνεται της… Ρεπούση (δηλαδή… συνωστισμός)…

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.